Актуално В програмата Спорт Спорт по ТВ

bTV ще излъчи пряко голямата бойна гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви

Добави коментар

bTV Media Group ще направи съпричастни зрителите с голямата бойна гала в Коста Меса на 15 декември (петък) с участието на най-успешните български професионални боксьори – Кубрат и Тервел Пулеви.

Голямото спортно събитие ще бъде предавано пряко от Калифорния в ефира на bTV от 05:00 ч. сутринта, като галата включва 10 срещи – както по смесени бойни изкуства, така и по професионален бокс.

Кубрат ще се изправи срещу поляка Анджей Вавжик, а Тервел ще се бие с американеца Дионардо Майнър. Бойната гала ще може да бъде проследена и онлайн на спортния сайт btvsport.bg.

Специалните пратеници на bTV Димитър Тасев и Петър Стоев вече са на американска земя и от вчера са в лагера на братя Пулеви, който по традиция се провежда в Лас Вегас.

От днес (04 декември), всяка делнична вечер от 23:30 ч. пряко в ефира на bTV ще се излъчва специалната студийна програма „В ръкавиците на Пулеви“, посветена на предстоящата гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви. Водещи са Илия Илиев и Петър Бакърджиев, а техни събеседници ще бъдат хората, с които е свързано миналото или настоящето на братя Пулеви – спортни журналисти и коментатори, техни бивши треньори в националния отбор на България, бивши съотборници, близки, приятели, роднини…

Във всяко специално студио ще има и преки включвания на репортера Димитър Тасев от Лас Вегас и от Лос Анджелис с най-интересното покрай подготовката и живота на Пулеви отвъд океана.

Първо в специалните студия за братя Пулеви зрителите ще виждат откъси от предстоящите издания на уникалната дигитална поредица „В ръкавиците на Пулеви“, от която всяка сутрин на спортния сайт btvsport.bg ще се качва по един чисто нов епизод.

Стартът е още днес, като водещ на пилотното студио е Илия Илиев, а негов специален гост е Иван Боянов – единственият български журналист, дръзнал да предизвика Кобрата да тренират заедно – момент, който Боянов пресъздаде в ефира на bTV с документалния филм „В ръкавиците на Кобрата“. Кадри от него зрителите ще видят тази вечер от 23:30 ч. по bTV.

Станете свидетели на всеки миг от подготовката на братя Пулеви – всяка делнична вечер от 23:30 ч., и на голямата бойна гала на 15 декември от 05:00 ч. сутринта пряко по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър