ТВ анонси ТВ анонси Спорт Спорт по ТВ

Световното първенство по вдигане на тежести 2023 – от 6 септември пряко по RING

Добави коментар

Световното първенство по вдигане на тежести 2023 завладява каналите на bTV Media Group! България отново ще преследва отличията в един от най-успешните ни спортове.

На 6 септември (сряда) начало на участието ни ще постави Иван Димов. В категория до 61 кг европейският шампион от Тирана 2022 г. ще атакува място сред най-добрите. Надпреварата ще можете да наблюдавате от 23:00 ч. в ефира на RING.

Ден по-късно, в четвъртък (7 септември), от 19:00 ч. пряко по RING и на стрийм на сайта www.btvsport.bg на подиума при 67-килограмовите ще се появи Валентин Генчев, който ще се опита да събере стабилен двубой в преследване на олимпийската мечта.

Един от най-опитните в българския отбор – Божидар Андреев – ще преследва отличията в Саудитска Арабия на 11 септември (понеделник). От 16:30 ч. зрителите на RING ще могат да проследят битката на сливенския щангист за отличията в Рияд.

Последен, но не и по важност ще се състезава Христо Христов. На 16 септември (събота) „Ще видите новия Христо!“, както се закани варненецът при заминаването на летището. Европейският първенец от Тирана 2022 г. има една мисия пред себе си – да докаже, че формата е временна, но класата е вечна.

Стартът на категория до 109 кг при мъжете е от 19:00 ч. и ще бъде излъчен пряко в ефира на RING и на стрийм безплатно и без регистрация на спортия сайт www.btvsport.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър