Актуално В програмата Спорт Спорт по ТВ

Боксовата гала вечер с участието на Кубрат и Тервел Пулеви пряко в ефира на bTV

Добави коментар

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV, bTV Action и на сайта btvsport.bg

bTV Media Group ще излъчи историческата битка за световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория между Кубрат Пулев и Махмуд Чар. Това ще се случи на международната гала вечер на 30 март (събота) от 22:00 ч. пряко в ефира на bTV и онлайн на btvsport.bg. Зрителите на bTV Action ще имат възможност да проследят цялата бойна гала от 20:00 ч., със специално студио в 19:30 ч.

Срещата на Кубрат Пулев и Махмуд Чар е последната и най-важна среща от бойната гала в София, като двамата ще спорят за колана на Световната боксова асоциация WBA, който в момента е притежание на Чар. Мачът за световната титла между двамата ще бъде в 12 рунда.

Освен Кубрат Пулев, на ринга в София ще се качи и последният олимпийски медалист в историята на българския бокс – Тервел Пулев. По-малкият брат от боксовата фамилия Пулеви също ще се бие за пояс, но в полутежка категория. Негов съперник за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация WBA е камерунецът Роли Ламбърт. Този двубой ще се състои в 10 рунда.

За първи път в историята на българския спорт българин ще се боксира за световна титла в кралската категория – тежка, пред родна публика. Това е третият опит за Кубрат Пулев да стане световен шампион.

bTV ще проследи целия път на братя Пулеви към битките им на 30 март. Не пропускайте специалните телевизионни студия „В ръкавиците на Пулеви“ всеки понеделник и петък от 23:30 ч., както и дигиталните епизоди от поредицата онлайн на btvsport.bg!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър