Лица Партита

„Версай” предизвика Камелия

Добави коментар

Камелия, бе предизвикана от домакините на луксозния столичен фолк клуб за нова авантюра...
Една от най-коментираните фолк изпълнителки напоследък – Камелия, бе предизвикана от домакините на луксозния столичен фолк клуб за нова авантюра,  по време на участие. „Голямата уста” на VIP Brother 3 прие рицарски подхвърлената ръкавица, да изтегли имената на щастливците за романтичен уикенд за двама във Франция и Версайския дворец.Снимки: Димитър Калиновски

Домакините организират кралското пътешествие за най-големите си фенове, а имената им ще станат известни в края на месеца – 27 юни след полунощ. Всеки желаещ да стане част от това романтичнот пътуване трябва да попълни имената си във месечния флаер с програмата на клуба и да го остави при посещението си на входа. Флаерите може да намерите освен във фолк клуб „Версай” и в някои луксозни столични хотела, студиа за красота и ресторанти.  

Самата Камелия пожела голям успех на един от най-честите гости - Гонзо, а всички присъстващи не сваляха очи от сексапилната фолк фурия и не спираха да поръчват поздрави за доброто си настроение.

Освен с хитовите си песни, сред които и новото и парче „Черна кръв”, този път Камелия изненада гостите и с елегнатния си тоалет, който за пръв път от доста време не изкарваше на показ забележителните и форми. Преди да си тръгне от двореца на удоволствието, тя пожела късмет на всички участници в играта за екскурзията и ги дари с очарователната си и секси усмивка.

В неделя – 07.06.09 пред микрофона във „Версай” ще извие глас Соня Немска, която преди броени дни се превъплъти в холивудския секссимвол „Мерилин Монро” като изненада за ВИП рожденик, а в четвъртък – 11 юни гост в клуба ще бъде изпълнител № 1 на любовни песни – Тони Стораро.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Камелия

Камелия: „Не харесвам Преслава”

Камелия става водеща на новото предаване „Марс и Венера” на Нова ТВ

“Горещо”: Камелия за скандалното си отстраняване от ефир

Футболни съпруги купонясваха заедно с Камелия

Фолкдивата Камелия се чувства готова да стане майка