Лица Партита

Първите 1000 билета за масов телепорт в 90те: “Обичам 90те” – разпродадени

Добави коментар

Първите 1000 билета, които бяха пуснати в продажба за концерта-парти “Обичам 90те” на цена от 20 лв., бяха напълно разпродадени само в рамките на 10 дни. Събитието ще се проведе на 16 ноември в Зала Фестивална.
Първите 1000 билета, които бяха пуснати в продажба за концерта-парти “Обичам 90те” на цена от 20 лв., бяха напълно разпродадени само в рамките на 10 дни. Събитието ще се проведе на 16 ноември в Зала Фестивална. До края на месец октомври цената на билетите за масовия телепорт в 90те години ще е 30 лв.

За успешното пренасяне на публиката в 90те години ще се погрижат международните музикални звезди Dr. Alban, Captain Jack, ICE MC, DJ SASH! и 2 Brothers on The 4th Floor, както и българските изпълнители Ирина Флорин, Тони, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, DJ Marti G, както и диджеите на Брилянтин – DJ Simon и SASH.

Билети за “Обичам 90те” могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. До края на октомври цената на един билет ще е 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат по 35 лв. В деня на концерта,на входа на зала Фестивална, билети ще се продават по 40 лв.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър