Лица Партита

Учeническото гуру на Таря Турунен гостува на трибюта ѝ в Rock It

Добави коментар

Завладяващи женски вокали, оперни партии с рок аранжимент, модерен метъл и всичко, което зарежда заклетите музикални фенове, ще се случи в една вечер – тази, посветена на Nightwish!
Завладяващи женски вокали, оперни партии с рок аранжимент, модерен метъл и всичко, което зарежда заклетите музикални фенове, ще се случи в една вечер – тази,  посветена на Nightwish! Гвоздеят на програмата ще бъде преподавателят по пеене на Таря Турунен от началните ѝ ученически години – българинът Пламен Димов.


Събитието е на 25.06., понеделник, в най-рокаджийското място в столицата – клуб Rock It. Димов, който е възпят в биографичната книга за бандата Once Upon a Nightwish, ще загрее феновете на финландската пауър метъл банда с пикантни подробности около музикалния им път. Той ще отговаря на всеки зададен въпрос, не само относно Таря. В педагогическия му стаж са се разписали още клавиристът Туомас Холопайнен, китаристът Емпу Вуоринен и барабанистът Юка Невалайнен.

хитовете на Nightwish

Всичко това ще се случи на фона на хитовете на Nightwish от диджейския пулт и...на живо! Български певици, които доближават уникалната бленда на Таря, ще сътворят истинска симфонична пауър метъл атмосфера (Теодора Петрова - вокалистка на пловдивската група Ivory Twilight и Николета Станойкова - една от финалистките на „България търси талант 2010”).

Ще звучи още симфоничен готик рок с оперни вокали – дело на бандата My Thirst, която също не пести хитове на Nightwish.
За поддържане високия градус на настроението ще се погрижат промишлените количества бира и томболи с атрактивни награди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Rock It , Nightwish.