Лица Партита

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach

Добави коментар

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao BeachДвете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon – парти властелина Sven Vath, който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK. Публиката на Cacao Beach ще чуе и тандема Davide Squillace и Matthias Tanzmann - двама резидента на емблематичния в Ибиса и цял свят парти бранд Circo Loco. Разбира се, и двете вечери част от настроението ще бъде осигурено от Metropolis DJs.

Билетите на промоционална цена за събитията свършиха още в първите дни на продажбата, но в момента ценните пропуски все още се продават на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann  и на цена от 25 за Sven Vath и KiNK Live. Комбинираният билет Teleport Ibisa за двете партита пък е на цена от 40 лева в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Горещият уикенд ще започне във вечерта на 17 август, когато зад пулта ще застанат диджеят от Неапол Davide Squillace и колегата му Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия.

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao BeachТандемът е в челните редици на серията Circo Loco от 2007-ма година насам. За това време са постигнали забележително разбирателство, като Squillace отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а Tanzmann е пазителят на емблемата на парти бранда – чистият танцувален тек хаус. Изключително важно за серията CircoLoco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е именно любопитството към новото в електронния ъндърграунд. По-късно то  прави поредицата емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят. Звученето в сетовете на Davide Squillace и Matthias Tanzmann пък гарантирано представя най-силното на европейската сцена в момента, така че остава само да очакваме с нетърпение какво ни е приготвил лудият клоун – най-копираната парти визия в последното десетилетие!

На 18 юни прогнозата е парти температурата да се покачи до най-високите си стойности това лято, с участието на непреходния парти властелин Sven Vath. Доказан титан в денс културата, той отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество в електронната музика. С 20-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath е любим на няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук, безкомпромисното развитие и погледът, който винаги е отправен напред, в бъдещето. Приносът му към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от продуцентите, към които Sven Vath е демонстрирал особена симпатия е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години, във всички точки на света. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото турне на Vath - The Year of the Dragon Tour 2012.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: CACAO BEACH

CACAO BEACH се готви за рекорт