Актуално В програмата

„Великият понеделник“ по KINO NOVA – „Съдбата на филма решаваш ти!“

Добави коментар

За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде шанс на зрителите да изберат кой филм искат да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч.

От 27 юни, в продължение на девет седмици, за любовта на киноманите в емблематичната кампания “Великият понеделник“ ще се борят по две хитови заглавия. На 4 юли от 21:00 ч. ще стане ясно коя е първата лента, събрала повече зрителски гласове.

Изцяло подчинен на волята на зрителя, „Великият понеделник“ ще предложи селекция от 18 хитови продукции. Покачващи адреналина екшъни, наелектризиращи приключения, спираща дъха романтика и първокласни комедии са само част от разнообразните предложения, които ще се борят за одобрението на публиката.

Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на кампанията „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA – „Съдбата на филма решаваш ти!“. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър