Актуално В програмата

ТВ2 с оригинална програма през август

Добави коментар

ТВ2 ще излъчва повторения или най-доброто от избрани програми през ЮЛИ. През АВГУСТ зрителите ще могат да гледат оригинални излъчвания.
ТВ2 дава почивка на предаванията си през месец юли, когато ще излъчва повторения или най-доброто от избрани програми. През месец август обаче, зрителите ще могат да гледат оригинални излъчвания, а не повторения по ТВ2.

02 юли 2008г. - От следващата седмица, в продължение на един месец, ТВ2 минава на лятна схема и ще излъчва повторения или най-доброто от предаванията си. Тази седмица са последните оригинални излъчвания на „Времена и нрави”, „Параграф BG” и „Истории с Патрашкова”. Всичко останало е по следната схема:
  • „Вечерното шоу на Азис” - ще продължи да се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа. Ще бъдат повторени предавания на принципите: Началото с гости Наско Сираков и Илиана Раева; Телевизионни легенди с гости Ники Кънчев, Димитър Рачков и Мартина Вачкова; Класиците с гости Надка Караджова и Стефка Съботинова; Диви с гости Лепа Брена, Глория, Бони, Софи Маринова и Мария Илиева; Риалити с гости Маги Желязкова и Митьо Пищова; Спорт и Музика с гости Стефка Костадинова, Валери Божинов и Йордан Йовчев.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 04 август, понеделник.

  • „Градски легенди” – ще продължи да се излъчва всяка неделя от 21:00 часа, ще бъдат повторени предаванията с гости Емил Кошлуков, Бони, проф. Вучков и Бойко Борисов.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 10 август, неделя от 21:00 часа.

  • Клуб лукс” – повторенията на кратките емисии ще бъдат от 21:45 часа, а неделното обзорно предаване от 30 минути няма да бъде излъчвано през месец юли.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 04 август, понеделник.

  • „Времена и нрави” - всяка събота вечер, от 21 часа ще бъде излъчвано едночасово предаване с гостите на Професора от трета част. През месец юли повторно ще бъдат видяни гостуванията на Венци Такев и неговия оркестър, Маргарита Хранова, Кристина и Мишо Белчеви, и Стоянка Мутафова.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 09 август, събота от 21:00 часа.

  • „Мрежата 2.0” - ще продължи да се излъчва в обичайното си време, събота от 17:00 часа. Ще бъдат повторени 4 от най-интересните предавания.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 09 август, събота

  • „Истории с Патрашкова” - Ще продължи да се излъчва в обичайното си време, събота от 17:00 часа. Ще бъдат повторени някои от най-емблематичните предавания. Сред тях ще видим изповедите на Чочо Попйорданов и Катя, съпругата на Никола Котков.
Предаването ще се завърне с нова продукция на 10 август, неделя.

  • “Параграф BG” – през месец юли на мястотото на предаването на Георги Любенов, зрителите ще мога да гледат документални поредици.

Предаването ще се завърне с нова продукция на 09 август, събота. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова , Градски легенди , Времена и нрави , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV