Лица За звездите

Туба Бююкюстюн иска да играе заедно с Леонардо ди Каприо

4 коментара

Мечтата на Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в турския сериал „Гордата Аси" иска да играе във филм заедно с Леонардо ди Каприо
Мечтата на Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в турския сериал „Гордата Аси" иска да играе във филм заедно с Леонардо ди Каприо

Туба Бююкюстюн иска да играе заедно с Леонардо ди Каприо„Гледала съм всички филми на Ди Каприо. Четири пъти съм гледала само „Титаник". Леонардо е великолепен актьор. Искам да участвам заедно с него във филм", казва Туба в интервю за списание „Гедже”.

Туба мечтае също да пътешества и в Турция, и в чужбина.
В интервю за списание „Елеле" тя казва, че от завършването на университета планира пътувания, но засега не е осъществила нито едно от тях заради ангажиментите си в телевизията. „Телевизионните сериали поглъщат целия ми живот”, казва тя.

Туба попаднала в киното случайно. Пред списание „Елеле” тя разказва, че докато следвала в художествената академия, се снимала в рекламни филмчета. Там я видяла и открила за телевизията продуцентката Томрис Джиритлиоглу. След успеха си в нейния сериал "Под липите" , Туба без колебание приела да се снима в „Гордата Аси" - сериал, който Джиритлиоглу посветила на паметта на баща си.
                     
„Филмът е разказ за това, което става в живота ни. Любовта и гордостта са част от живота на всеки. От гордост напускаме работа, разделяме се с любовта, с приятелите си", казва Туба, според която поуката от този филм за зрителя е, че когато попаднете между любовта и гордостта, преди да вземете решение, трябва много добре да помислите.

Туба Бююкюстюн иска да играе заедно с Леонардо ди КаприоНа въпрос дали има нещо, което я свързва с Аси, Туба казва, че всяка роля свързва актьора с героя му. Когато играеш лош характер, вадиш лошото в себе си, Ако играеш глупак, пак от себе си вадиш глупостта. Когато играя, винаги изваждам от себе си своите чувства, своята версия за това, което се случва.

Туба разказва, че в живота е срамежлива и поставя работата си преди всичко. Доколкото е възможно, живее като се съобразява не с околните, а със себе си. С мъжете е чувствителна и срамежлива. Дълго време се въздържам, но когато чувствата ми избухнат.... ставам като Аси, казва тя.

На въпроса какво ѝ е дала и отнела славата, тя казва: „Какво е славата! Когато започнах да играя, изобщо не мислех, че ще стана известна. Исках само да бъда актриса. Това е професия, също като да бъдеш лекар или учител."

Това, което Туба най-много обича, е сутрин да вземе кучето и книгата си и да седне да пие кафе. Обичам да бъда сама, харесвам спокойствието, казва тя. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Гордата Аси

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Звездата от „Цената на славата” Селма Ергеч е внучка на османски султан

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”