Лица За звездите

Топводещата Симона Първанова разкрива своите тайни

Добави коментар

Водещата на телевизия Планета Симона Първанова е една от най-красивите популярни жени в България, която има перфектни мерки

Водещата на телевизия Планета Симона Първанова е една от най-красивите популярни жени в България, която има перфектни мерки, за които дори и световните топ модели биха и завидяли 90-59-90. А съвършенните и пропорции се допълват и от  перфектният баланс между ръст 171 см. и тегло 49 кг”, писа в-к „Стандарт”

„Щастлива съм, че Бог ме е дарил с такова хубаво тяло, но затова все пак роля играе и ген-ът, който съм наследила от баща ми, за което съм му благодарна. Това в никакъв случай не означава обаче че не полагам усилия за да поддържам оптимална форма, напротив”, сподели Симона.
Водещата, която е и Ивент директор в агенция за публична комуникация „ПРофайл” неслучайно на два пъти бе поканена да украси корицата на сп. „Плейбой” за да покаже съвършеното си тяло. Ето и тайните на красавицата:

„Обичам да се грижа за фигурата си, имам и специално изготвена програма от моя фитнес инструктор Ефтим Илиев и когато съм в София три пъти седмично посещавам фитнес център „Спорт Сити Младост”. Задължително два пъти седмично посещавам спа-център „Виктория спа” в зависимост от физическата ми кондиция се отдавам или на релаксиращ азиатски масаж извършен от 2-ма терапевта едновременно или на Тонизиращ спа-ритуал „Виктория”, а при второто ми посещение за седмицата поддържам форма с антицелулитен масаж с детоксикираща глина.

Посещавам и „Медика естетика”, където с помоща на уреда „Велла смуут” поддържам гладка кожата, мускулатурата се стяга , а лимфният дренаж допълнително помага за моделирането на тялото ми”, разкрива тайните на перфектното си тяло Симона.

През целия летен сезон на морето водещата предпочете да отседне в един от ВИП апартаментите на Гранд хотел „Оазис” – в Слънчев бряг. Там красавицата успешно съчетаваше ангажиментите си свързани с участията ѝ като водеща и част от журито на различни събития както и бизнес проектите, по които работят заедно с управляващия директор на агенция „ПРофайл” – Наско Лазаров. Разбира се въпреки многото ангажименти Симона успяваше да отделя време и за себе си, в което се наслаждаваше на почивка и в същия момент стриктно спазваше своята програма.

„Избрах отново любимият си хотел „Оазис” в Слънчев бряг за дългия ми летен престой на морето. Радвах се на специално отношение и се чувствах като у дома си. Сутрин в стаята ми се сервираше закуската от точно определени предвид менюто ми продукти, а на обяд и вечеря в суши ресторант „Fuzen” главният готвач ми приготвяше специални ястията за да спазвам хранителния си режим. Фитнеса е доста добре оборудван и там три пъти седмично тренирах, а в другите дни се тонизирах с плуване. Тъй като в средата на сезона ме избраха за лице на пет звездния комплекс „Garden of Eden” в Св. Влас, за две седмици смених обстановката и се разнообразих отдавайки се на райски удоволствия в морското бижу. Всеки ден от престоя ми там се подготвях за фотосесията като освен продължително плуване в морето често посещавах кортовете и играех тенис, с моя спаринг партньор Виктор Тренчев, защото така се натоварват най-добре всички мускулни групи. Доволна съм от резултата и сега читателите на в-к Стандарт виждат първи тези снимки. Хубаво е всички хора да обръщат повече внимание на двигателната си активност и да спортуват защото тялото е храма на нашата душа и трябва да се грижим за него за да се чувстваме добре”, завършва най-красивото лице в телевизионния ни ефир.

В-к „Стандарт”

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър