Лица За звездите

Тони Карейра: „Бих направил дует с талант от X Factor”

Добави коментар

Световноизвестният Тони Карейра пристигна вчера, за да помогне на Мария Илиева в отсяването на музикалните таланти, които ще пеят на големите концерти в X Factor.

Световноизвестният Тони Карейра пристигна на столичното летище вчера, за да помогне на Мария Илиева в отсяването на музикалните таланти, които ще пеят на големите концерти в X Factor. За страната ни е чувал малко – познава Мария Илиева, познава отчасти и футбола ни, но смята, че музиката е универсална навсякъде по света, затова няма как да не чувства България близка до сърцето си. Латино звездата сподели, че няма търпение да опита традиционните български ястия. На специална вечеря в негова чест Тони успя да се докосне и до българската народна музика, ракията и хорàта. Най-силно впечатлен обаче остана от нестинарските танци, тъй като за първи път вижда подобна традиция.

"Най-много ми хареса човещината и топлия, сърдечен прием. И ние сме гостоприемен народ, и ние обичаме да посрещаме – именно това е качеството, което ми допада най-много у българите", коментира преживяването си Тони.
 
Ето какво отговори той за своето първо посещение в България и емоциите, които го очакват в X Factor:
 

Какво е чувството да бъдете в България за първи път?

Аз много обичам да пътувам. Винаги се радвам да открия нови страни. А за вашата страна съм чувал много хубави неща именно от Мария.

Смятате ли, че в X Factor България може да срещнете таланта, с когото някой ден да запишете обща песен?

Ще бъде чудесно! На мен ми е страшно интересно. В Португалия също съм бил член на жури в подобно на X Factor шоу и съм убеден, че за хората, които са изградили вече кариера, е много добрa възможност да помогнат на младите таланти със своя опит.

Какво Ви впечатлява в един изпълнител?

Две неща: първо да видя дали се труди, дали работи върху себе си, защото е абсолютно задължително, и на второ място – харизмата.

Смятате ли, че български изпълнител би могъл да пробие на латино пазара?

Да, защо да не вярвам. Това шоу е отворено за хора от всички възрасти. Разбира се, зависи от изпълнителя. Ако латино изпълнител се приема добре тук, защо да не се случи същото и с един българин – да се приема добре на латино пазара.

Какъв бихте били като съдия, какво очаквате от кандидатите?

Сложно е да бъдеш съдия. Сложно е да даваш оценка на другите. Винаги съм се опитвал да бъда едновремненно строг, взискателен, но в същото време справедлив и съпричастен с емоциите на всеки. Освен това никога няма да реша с хиляда процентна сигурност, че съм преценил правилно, такъв съм си. Но това, което е важно, е как хората, на които говориш, а именно кандидатите, се вслушват в казаното, в преценките. Дали ще спечелят или не, няма значение. Важно е да извлекат поуката от тези оценки.

Какви качества трябва да притежава новият X Factor на България?

Талант и скромност.
 
Как ще помогне Тони Карейра на Мария? Ще бъде ли строг, но справедлив към участниците? Всичко това ще разберем във втория сезон на X Factor – от 9 септември, 21.00 ч. по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тони Карейра , Мария Илиева , X Factor

Мария Илиева представи Fuego

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor