Актуално В програмата

TLC стартира на 1 октомври

Добави коментар

Най-новият развлекателен канал TLC в България, насочен към женската аудитория, е част от мрежата на DISCOVERY

Утре стартира TLC – водещ канал от портфолиото на Discovery Networks, насочен към женската телевизионна аудитория.

TLC стартира на 1 октомври Каналът, който е създаден за жени между 25 и 49 години, ще излъчва най-добрите лайфстайл и риалити предавания от целия свят, уточниха от компанията. Той ще замени до сега излъчвания канал Travel & Living в пакета от канали на Blizoo, Total TV, Vivacom и M-Sat. Много от популярните в България предавания на Travel & Living  като „Краля на тортите”, „Как не трябва да се обличаме”, „Кажете ДА на булчинската рокля” и „Татуировки в Ел Ей” ще останат част от програмата на TLC.

“Предаванията по TLC представят живота на модерните жени в България, като показват многото аспекти от ежедневието на различни и наистина заети дами. Няма значение дали си работеща майка, която се нуждае от съвет как да съвместява професията и семейството си, интересуваш се от мода и от най-актуалните тенденции или планираш големия си сватбен ден – TLC има подходящото предаване за теб”, коментира Пол Уелинг вицепрезидент за каналите от портфолиото на Discovery Networks за разрастващите се пазари.

TLC - най-новият развлекателен канал в България е насочен към женската аудитория

TLC е един от най-бързо развиващите се телевизионни канали за жени с лайфстайл насоченост в САЩ. През 2009 г. каналът регистрира най-високия рейтинг от старта си до днес, като позициите му се качиха с 13%. В момента TLC е един от осемте канала с най-висок рейтинг в САЩ сред жени между 25 и 54 години.

България ще бъде сред първите страни в Европа, където през тази година ще стартира TLC. През следващата година се очаква каналът да бъде пуснат в още над 70 държави по целия свят. По този начин TLC ще достига до над 100 милиона домакинства извън САЩ и ще се превърне в най-широко разпространявания забавен канал с женска насоченост в света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кой ще отслабне най-много , Четири сватби , Сладка надпревара , Джо Фрост: Възпитател на родители

Четири сватби

Сладка надпревара

Каналът за жени TLC стартира в България от 1 октомври

Кой ще отслабне най-много

Джо Фрост - Възпитател на родители

В програмата: