Актуално В програмата

Каналът за жени TLC стартира в България от 1 октомври

3 коментара

Каналът TLC, който е създаден за жени между 25 и 49 години, ще излъчва най-добрите лайфстайл и риалити предавания от целия свят.

Discovery Networks обяви днес предаванията, които ще стартират излъчването си по TLC – водещия канал от портфолиото на компанията, насочен към женската телевизионна аудитория. Каналът стартира излъчване в България от 1 октомври 2010.

ТВ програма на TLC

Каналът за жени TLC стартира в България от 1 октомври

Каналът, който е създаден за жени между 25 и 49 години, ще излъчва най-добрите лайфстайл и риалити предавания от целия свят, уточниха от компанията.

TLC ще даде възможност на българските зрители да гледат уникална за България селекция от поредици, обединяващи разнороден тип жанрове. Каналът ще стартира със специално подбрана селекция от предавания. В програмата зрителите ще могат да гледат световно нашумялата риалити поредица „Кой ще отслабне най-много“. Тя проследява участници с наднормено тегло в състезанието им да свалят възможно най-много килограми, за да може един от тях да грабне голямата награда.

Всеки понеделник TLC ще разкрива необикновени „Човешки истории”, включващи истински факти за живота на хората и човешкото тяло. Още с премиерата на канала зрителите ще могат да проследят предаването „Живот или смърт: Медицински загадки” – разказ за невиждани мистерии около човешкото тяло, както и поредиците “Истинската Палечка” и “Момичето с рентгеновите очи”.

TLC - Джо Фрост: Възпитател на родители

Вечерите всеки вторник ще бъдат посветени на предизвикателството да бъдеш родител и да се грижиш за семейство. Голямата премиера на поредицата Джо Фрост: Възпитател на родители ще покаже някои от най-непослушните и проблемни деца на планетата, както и техните родители, които в безизходицата си се обръщат към бавачката експерт Джо Фрост, с молба за помощ и съвет как да се справят с децата си.

Четири сватби е хитът на вечерите в сряда. Това изключително забавно шоу, превърнало се в култ в Щатите и Англия, показва четири булки докато те взаимно критикуват сватбите си с тайната цел тяхната собствена сватба да бъде избрана за победител и да грабнат голямата награда – меден месец. Най-добрата сватба е избрана след като обезумелите булки гласуват за най-добрата храна, рокля, обстановка и цялостното представяне на всяко едно от конкурентните тържества.

Вечерите в четвъртък ще ни направят част от Сладка надпревара – нова поредица, проследяваща как най-добрите сладкари в света се състезават един срещу друг при изработката на вкусен шедьовър. Водещ на забавното шоу е сладкарят Джордж Дюран. Той ни превежда през възходите и спадовете на отборите докато те се състезават не само по между си, но и с времето, за да създадат кулинарните си произведения на изкуството.

В петък TLC е посветен изцяло на модата. Ключовата поредица е Опасната Кел. Шоуто показва живота на Кели Кутрон – една от най-влиятелните жени в пиар сферата в Ню Йорк – докато Кели подготвя седмицата на модата в Ню Йорк и успоредно с това съчетава грижата за семейството си в града, който никога не спи.

TLC - Жените полицаи от окръг БроуърдЖените полицаи от окръг Броуърд ще забавляват дамите в събота вечер. Тази зарибяваща документална поредица проследява истински жени полицаи в стремежа им да покажат, че представителките на нежния пол имат достатъчно кураж да упражняват една традиционно мъжка професия и да всяват ред по улиците на Флорида.

От 1-ви октомври TLC ще замени до сега излъчвания канал Travel & Living в пакета от канали на Blizoo, Total TV, Vivacom и M-Sat. Много от популярните в България предавания на Travel & Living  като „Краля на тортите”, „Как не трябва да се обличаме”, „Кажете ДА на булчинската рокля” и „Татуировки в Ел Ей” ще останат част от програмата на TLC.

“Предаванията по TLC представят живота на модерните жени в България, като показват многото аспекти от ежедневието на различни и наистина заети дами. Няма значение дали си работеща майка, която се нуждае от съвет как да съвместява професията и семейството си, интересуваш се от мода и от най-актуалните тенденции или планираш големия си сватбен ден – TLC има подходящото предаване за теб”, коментира Пол Уелинг вицепрезидент за каналите от портфолиото на Discovery Networks за разрастващите се пазари. “Още със старта си каналът се превърна в огромен хит сред жените в САЩ и задържа водеща позиция и до днес. Убедени сме, че българските зрители много ще се заинтригуват от завладяващите, вдъхновяващи и забавни и предавания, излъчвани по TLC.”

TLC е един от най-бързо развиващите се телевизионни канали за жени с лайфстайл насоченост в САЩ. През 2009 г. каналът регистрира най-високия рейтинг от старта си до днес, като позициите му се качиха с 13%. В момента TLC е един от осемте канала с най-висок рейтинг в САЩ сред жени между 25 и 54 години.

България ще бъде сред първите страни в Европа, където през тази година ще стартира TLC. През следващата година се очаква каналът да бъде пуснат в още над 70 държави по целия свят. По този начин TLC ще достига до над 100 милиона домакинства извън САЩ и ще се превърне в най-широко разпространявания забавен канал с женска насоченост в света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Човешки истории , Четири сватби , Сладка надпревара , Опасната Кел , Жените полицаи от окръг Броуърд , Джо Фрост: Възпитател на родители

TLC стартира на 1 октомври

Четири сватби

Сладка надпревара

Опасната Кел

Жените полицаи от окръг Броуърд