Сериали Тийнейджърски

Тийн драмата The Lodge прави своя дебют в България този март

1 коментар

The Lodge, очакваната с нетърпение нова тийн драма на Дисни, има премиера по Disney Channel на 11 март 2017.

The Lodge, очакваната с нетърпение нова тийн драма на Дисни, има премиера по Disney Channel на 11 март 2017.

 

 

Тя е заснета в Северна Ирландия и се очаква да развълнува феновете в България с интригуващите си сюжетни линии, запомняща се музика и ангажиращи герои.

Сериалът The Lodge ни показва вълна от свежи и нови британски таланти. Между тях са Софи Симнет (Скай), Джейд Алин (Кейли), Люк Нютън (Бен) и Томас Дохърти (Шон).

 

Сериалът се гордее с 9 оригинални песни, които ще бъдат достъпни за сваляне в края на всеки епизод.

 

The Lodge е животоутвърждаващо емоционално пътешествие, което разказва за приключенията на 15-годишното момиче Скай и пътя ѝ към себепознанието след смъртта на майка й, когато тя се мести от големия град и потъва във вълнуващия селски живот. Скай заедно с баща си се завръща в скъпата за нея ваканционна вила от детството й. Тя вдъхва живот не само на мястото, но и раздвижва битието на тези, които работят там. Тийнейджърката се свързва отново със семейството си и открива нови приятели и приключения. Те заедно се катерят по скали, проправят си пътя с каяци и планински колела през красивите околности, като междувременно създават и разбиват приятелства.

 

Предаването изучава какво е да имаш кураж, как да преодоляваш трудности, да приемаш промените и да контролираш съдбата си, като в същото време оставаш верен на себе си.

 

Във второстепенните роли можем да видим комика Ели Тейлър (8 Out of 10 Cats), Лейла Руас (Holby City, Footballers’ Wives, Strictly Come Dancing) и Маркъс Гарви (Broadchurch, Four Lions – „Четири лъва“).

 

Не пропускайте премиерата на The Lodge по Disney Channel на 11 март, 11:00 часа

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: The Lodge