Сериали Тийнейджърски

Премиера на сериала "Бизаардварк"

Добави коментар

Най-добрите приятелки Пейдж и Франки превземат света на видео блогърите с техния чудат онлайн комедиен канал, в новия ситком "Бизаардварк", който дебютира в понеделник, 28 ноември, от 20:30 часа по Дисни Ченъл.

Най-добрите приятелки Пейдж и Франки превземат света на видео блогърите с техния чудат онлайн комедиен канал, в новия ситком "Бизаардварк", който дебютира в понеделник, 28 ноември, от 20:30 часа по Дисни Ченъл. Създадени за деца и тийнейджъри, историите следват странното поведение на комедийното дуо и техните приятели, докато изявяват своята находчивост, уникални таланти и ресурси, в преследване на мечтите си. В ролите на най-добри влогъри-приятели са Оливия Родриго (American Girl’s :Grace Stirs Up Success) като Пейдж Олвера и Мадисън Ху („Най-добри приятели завинаги“) като Франки Уонг.

 

Добави описание


Сериалът проследява Пейдж и Франки, които пишат забавни песни и създават музикални комедийни видеа за техния онлайн канал „Бизаардварк“. Сега, с 10, 000 последователя, те са поканени да продуцират видеата си във влиятелното Вуугъл Студио. В тази свежа обстановка, както и с помощта на дългогодишния им приятел и 12-годишен агент Бърни, плюс приятел от Вуугъл звезди – Дирк (от “Предизвикай ме, брато”) и Амелия (от „Съвършено съвършенство с Амелия“) – най-добрите приятели се впускат в комедийните приключения в стремежа си да бъдат признати в блогосферата.


Участват още: сензацията на Vine Джейк Поул като любвеобилния и непокорен Дирк Ман, Девор Ледрич като НСС дивата Амелия Дъкуорт, и Итън Уокър в ролята на прекалено самоуверения Бернанд „Берни“Шотс.

 

Добави описание


В премиерния епизод, Франки и Пейдж започват да подлагат на съмнение таланта си, тъй като са затруднени да измислят идеи за видео, което да ги накара да повярват в себе си, докато представят първото си Vidview party във Вуугъл.


Предстоящи гост-звезди са Калъм Уорти ("Остин & Али"), популярната звезда на YouTube Мередит Фостър, Vine сензацията Логан Поул, както и Instagram звездата ДжифПом.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бизаардварк