Сериали Драми Сериали Тийнейджърски

Tiny Pretty Things

Добави коментар

След като най-добрата ученичка в елитно балетно училище е блъсната от покрив, нейната заместничка влиза в свят на лъжи, предателства и съревнования.

  • Жанр - драма, мистерия, трилър
  • 2020
  • САЩ
  • 16+

Сериалът е базиран на книгата на Сона Чараипотра и Дониел Клейтън, “Tiny Pretty Things” и ни представя света на елитна балетна академия и ни запознава с историята на възхода и падението на младите хора, които учат там. Всеки от тях стои на ръба на величието или разрухата. Като единственото елитно танцово училище в Чикаго, балетната школа „Арчър“ служи като училище за известната професионална балетиска компания в града: City Works Ballet.

Училището за танцьори е оазис за множество младежи: богати и бедни, от севера и юга, и от различни произходи. И все пак всички те споделят рядък талант и страст към танца, лоялно чувство за общност, а що се отнася до мечтите им, план Б няма.

Актьорския състав на “Tiny Pretty Things”

Кайли Джеферсън е в ролята на Невеа Стойер, танцьорка от Ингълвуд, Калифорния, която получава пълна стипендия в балетната школа „Арчър“, след като ученичка изпада в кома.

Казимер Джолет е в в ролята на Бет Уитлау, танцьорка, която живее в сянката на по-голямата си сестра, приятелката на Делия и Орен.

Бартън Каупертуейт е в ролята на Орен Ленъкс, танцьор, който има хранително разстройство и съквартирантът на Шейн, с когото той тайно спи.

Майкъл Хсу Росен е в ролята на Набил Лимиади, танцьор, който е мюсюлманин, съквартирант на Калеб и гадже на Каси.

Баярдо Де Мургия като Рамон Коста, един от най-добрите хореографи в света.

Даниела Норман като Джун Парк, бивша съквартирантка на Каси и съквартирант на Невеа.

Бренан Клост като Шейн МакРей, гей танцьор, който тайно спи със съквартиранта си.

Деймън Дж. Гилеспи в ролята на Калеб Уик, танцьор, който тайно спи с директора на балетната школа.

Тори Троубридж в ролята на Делия Уитлоу, по-голямата сестра на Бет, която е възпитаничка на балетната школа.

Джес Салгейро в ролята на Изабел Крус, полицай от полицейското управление в Чикаго, който разследва случая на Каси.

Лорън Холи в ролята на Моник Дюбуа, директор на балетната школа „Арчър“ в Чикаго, Илинойс, която тайно спи с Калеб

Анна Майше като Каси Шор, най-добрата ученичка в балетната школа „Арчър“, блъсната от покрива на сградата и в кома.

Епизоди на “Tiny Pretty Things”

"Corps"

Балерина Невеа пристига в прочутата школа в Чикаго и намира нови жестоки съперници - и обезпокоителната истина зад нейното изненадващо приемане.

"Range of Motion"

Новият балет на Рамон създава противоречия - и възможности. Бет изпада в крайности, за да скрие нараняването си, докато Орен се бори със собствените си тайни.

"Class Act"

Гала за набиране на средства подготвя сцената за драма, тъй като Набил се държи подозрително, а Бете прави сцена. Напрежението между Орен и Шейн достигна преломна точка .

"Dance Dance Revolution"

Невеа призовава трупата да се изправи срещу Рамон, докато Джун се бори с майка си за еманципация. Бете опитва нова тактика за намиране на хапчета.

"Split Sole"

Майката на Невеа се появява отново заедно с лоши спомени. Танцьорите играят детектив и определят заподозрян за падането на Каси. Бет обръща сценария на Рамон.

"Joie de Vivre"

Прослушването за музикално видео обещава голяма почивка за няколко късметлии. Шейн и Бет флиртуват с нови любовни интереси, но Джун има травматична среща.

"Catch & Release"

Невеа, Юни и Бете отиват под прикритие, за да хванат хищник, но нещата се объркват. Смесването на бизнеса с удоволствието излага управлението на Мадам на риск.

"Relevé"

Фотосесията хвърля нова светлина върху проблемите в групата. Невеа плаща цената за разговора си с пресата. Състоянието на Каси се обръща.

"It's Not the Waking, It's the Rising"

Танцьорите се създават видео, за да спасят училището от последния скандал. Въоръжена с нови доказателства, офицер Круз прави арест.

"Push Comes to Shove"

Всичко достига до повратна точка в последната вечер на „Изкормвача“, танцьорите извършват невероятен финал и шокиращите тайни се разкриват.

Трейлър на “Tiny Pretty Things”

"Tiny Pretty Things" е достъпен в Netflix от 14 декември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Tiny Pretty Things