Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.194, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Али и Есма са се скарали заради отлагането на сватбата си. Нефес и Тахир се опитват да ги помирят. Мелек обвинява Хазан, че не се е погрижила за майка им. Разберете още какво ще се случи в епизод 194 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 30 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 193 на „Ти разкажи, Черно море“ Генджо прави план как да се отърве от Нюлюфер. Мелек не вярва на майка си, че Генджо се е опитал да я убие.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 194 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 30 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мустафа се опитва да приспи майка си, за да може да прекара една спокойна нощ с Асие насаме, но нещо ще се обърка…

Али и Есма са се скарали заради отлагането на сватбата си. Нефес и Тахир се опитват да ги помирят.

Мелек обвинява Хазан, че не се е погрижила за майка им.

Генджо е ядосан на Тарик, че продължава да преследва Хазан.

Нюлюфер е убедена, че Генджо е човекът, който се е опитал да я удуши. Тя го моли да признае, но той отрича.

Мерджан идва в дома на Генджо, за да посети Нюлюфер.

Вечерта Мустафа намеква на майка си, че тя пие много чай преди лягане и след това не може да заспи. Разбирайки, че майка му няма да заспи, Мустафа ѝ предлага още една чаша чай. Сание се съгласява. Мустафа пожелава сам да налее чай на майка си. Мустафа налива чай за себе си и за майка си, но подхвърля приспивателни в нейната чаша. След като дава чай на майка си, Мустафа излиза, за да види дали децата са си легнали. Сание, след като отпива глътка чай, смята, че е слаб, и сменя чашата си с тази на Мустафа.

Мустафа се връща в хола и изпива чая си наведнъж, след което отвежда Асие в спалнята.

Мустафа казва на Асие с доволна усмивка, че след пет минути мама ще заспи и те най-накрая ще могат да се насладят един на друг. Асие е в очакване на любовната игра, засича времето, но изведнъж се чува хъркането на съпруга ѝ. Асие се опитва да събуди Мустафа, но той спи непробудно.

Татко Осман идва в дома на Калели и им казва, че Али и Есма са се скарали. Вечерта очите на Есма са били подпухнали, но тя не е казала нищо. Той е сигурен, че проблемът на Али и Есма е, че сватбата им се отлага. Татко Осман моли Нефес и Тахир да поговорят с Есма и Али и да се опитат да ги оженят възможно най-скоро.

Хазан идва отново в къщата на Генджо. В това време Мелек си пише с приятел по телефона. Виждайки сестра си Мелек демонстративно се изправя и минава покрай сестра си. Хазан хваща сестра си за ръка и я моли да обясни какво се случва. Хазан се извинява, че след като сестра ѝ се е обадила, тя е обещала да се обади и не го е направила.

Мелек поглежда сестра си осъдително:

- Мама вече не приема лекарствата си. Ти поне да беше попитала как е и дали имаме нужда от нещо.

- Винаги съм питала.

- Кога? Защо не знам за това?

- Какво имаш предвид? Сега ме обвиняваш за всичко?

- Не, това не е твоя вина.

- Мелек, нали аз ви заведох с мама при баба? Но какво направи ти? Ти избяга и се качи в колата на онзи мъж. Промени показанията си. Аз ли отново съм виновна?

- Какво щеше да направиш? Щеше ли да ме защитиш?

- Да, можех да те защитя.

- Да, качих се в колата и дадох лъжливи показания. Ако не бях направил всичко това, можеше ли да ме защитиш? Можеше ли да се защитиш от Тарик? Почти си умрял и кой те е спасил? Батко Ферхат и батко Тахир. А какво стана с Тарик? Нищо. Баща и син винаги се измъкват, точно както в случая със сестра Зейнеп. Не можа да защитиш дори себе си, а искаш да защитаваш мен? Не можа да потърсиш отговорност за стореното на теб, а щеше да потърсиш отговорност за стореното на мен, така ли? Може и да вярваш в това, но аз вече не съм дете. Не се нуждая от теб. Мога да защитя майка си. Мога да защитя дори себе си.

Хазан със сълзи на очи поглежда сестра си, докато Мелек се прибира.

Нюлюфер влиза в кабинета на Генджо, коленичи пред него и го моли да признае, че именно той се е опитал да я удуши.

- Какво искаш да знаеш, Нюлюфер? Ти луд ли си, или не?

- Умолявам те, Генджо.

- Какво ще стане, ако потвърдя, че това съм аз? Ще си помислиш, че не си болна? Това ще те накара ли да се почувстваш по-добре? Ще ти кажа това, за да се почувстваш по-добре, но няма да можеш да ми отговориш как може едновременно да те удуша горе и да мина през входната врата долу. Погледни ме в очите, Нюлюфер. Ти се измъкна от ръцете ми и побягна надолу. Но откъде дойдох аз? Влязох през входната врата. Ако ми кажеш как да си обясня тази ситуация, тогава ще призная, че това съм бил аз, Нюлюфер. Ах, Нюлюфер, скъпа моя, трябва да си вземаш лекарствата навреме. Това са трудни дни, но ще се справим заедно, но и ти трябва да положиш малко усилия, нали.

Нефес пристига при Есма, а Тахир отива при Али. Есма възмутено казва на Нефес, че Али ѝ е казал, че сватбата им е трябвало да бъде още през лятото. Сякаш ѝ намеква, че това е по нейна вина и тя не е искала тази сватба. Есма е сигурна, че Али знае как да накара хората да се чувстват виновни. Защото той е полицай и това е професията му.

В същото време Али негодува при Тахир за това, че Есма е адвокат.

-Толкова за това, че винаги се опитва да се защитава. Може и да не казва нищо, но един поглед от нейна страна е достатъчен.

Тахир, без да осъзнава нищо, излиза навън и се обажда на Нефес. Тахир пита какво да правят. Нефес разбира, че Али и Есма трябва да се помирят и за целта трябва да свикат семеен съвет.

Мерджан решава да посети г-жа Нюлюфер и отива в дома на Генджо. Тюркян се ядосва, че дъщеря му се сближава с това семейство. Джемил моли съпругата си да се успокои и ѝ казва, че е чул разговора им с Мерджан:

- Чух я да казва, че вече е толкова стара и никой не е идвал при нея да я моли за брак. Не е ли права? Слушах и душата ми пламна. Душата ти гореше, но за това си има причина. Кой би искал момиче, което се е порязало и отровило заради Тахир. Не е ли права тя? Някой почука ли на вратата ни? Дали някой е дошъл да ни сватосва? Всички знаят, че Мерджан обича Тахир. Не е ли вярно? Така е. Какво ще кажеш? Какво ще се случи? Добре, нека върне пръстена, нека Тарик откаже да се ожени за нея, но какво ще стане после? Тогава тя ще дойде и ще седне на този стол. Ще мине седмица, месец, година и Мерджан ще изгние в този стол. Когато тя стана от инвалидния стол, благодарихме на Аллах хиляди пъти и за какво? За това, че тя ще изгние в друг. Ако никой не се е интересувал от нея преди, кой ще се интересува от нея след това. Мерджан е на 30 години. Всичките ѝ приятелки са се омъжили и децата им ходят на училище. Но Мерджан дойде и седна на този стол. Давам ѝ хляб и се тревожа за нея. Но Мерджан се тревожи, че е на тази възраст, зависима от баща си. Тя не може да преглътне хляба спокойно и този хляб, който не може да преглътне, засяда и в моето гърло.

Търкан слуша мълчаливо съпруга си и една сълза се търкулва по бузата ѝ.

Генджо нахлува в стаята на сина си и изисква да стане от леглото. Тарик признава, че не е спал тази нощ. Генджо се досеща, че Тарик ходил до къщата на Хазан.

- Не се ли срамуваш, че следваш момиче, което те плюе в лицето като куче. Нямаш ли изобщо никаква гордост?

- Не, баща ми, изобщо нямам гордост. Ако имах...

- Ако имаше?

- Но нямам. Нямам гордост.

- И ти ми казваш това без срам? Един мъж поне би се престорил, че има съвест, но ти дори не си помисляш за това.

- Дори ако тя ме мрази. Дори да ме гледа като гадняр, аз я обичам, просто такъв съм. Не знам защо, но обичам хора, които ме мразят и ме гледат като мръсник. Дори и да не ме обичат. Може би съм привлечен от тях, защото искам да ми бъдат простени големите грехове. Може би искам да ми кажат: -Добро момче, добро момче!

- Не говори глупости и не ме вбесявай, добро момче!

- Има ли ден, в който да не съм те ядосал, татко? Или може би не си спомням…

Разговорът между сина и бащата е прекъснат от прислужницата. Хулия ми казва, че госпожа Мерджан е тук. Чула, че госпожа Нюлюфер е болна, и дошла да я види. Генджо забелязва, че Мерджан е много внимателна, и изисква от Тарик да се облече и да слезе да види бъдещата си съпруга.

Генджо слиза в хола и посреща сърдечно снаха си.

Мерджан обяснява, че е дошла на гости на госпожа Нюлюфер. Генджо обяснява на Мерджан, че скоро тя ще бъде една от господарките на тази къща, така че няма смисъл да крие нищо от нея. Генджо ѝ казва, че Нюлюфер е много болна, но няма време да довърши, тъй като телефонът му звъни. След като разговарят по телефона, Генджо обяснява, че трябва спешно да замине, и моли Мерджан да се чувства като у дома си. След като целува снаха си, Генджо си тръгва.

Мерджан се качва в стаята на Нюлюфер. Жената се опитва да стане от леглото, но краката ѝ се подкосяват. Мерджан вдига Нюлюфер и ѝ казва да се върне в леглото. Нюлюфер я уверява, че просто й се вие свят. Мерджан поставя жената обратно в леглото, внимателно оправя одеялото и излиза от стаята.

Хазан пристига в къщата на Фикрет и пита къде е Ферхат. Фикрет му казва, че Ферхат е заминал за Истанбул. Хазан предпазливо пита дали Ферхат е заминал завинаги. Фикрет му отговаря въпрос след въпрос: -Защо, разстроена ли си?

Фикрет обяснява на Хазан, че именно той е изпратил Ферхат в Истанбул, за да прекъсне всички връзки там и да пусне корени в Трабзон. Хазан осъзнава, че Ферхат все пак ще се върне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...