Предавания Ток - шоу

Терминал 7 този уикенд, 16 и 17 февруари

Добави коментар

Терминал 7 този уикенд, 16 и 17 февруари – Съдът влиза, Град на ангели и Игри на съдбата.
Терминал 7 този уикенд, 16 и 17 февруари – Съдът влиза, Град на ангели и Игри на съдбата.

СЪДЪТ ВЛИЗА: Дело за попечителство и отнемане на родителски права
Точно в 12:00 часа в събота Миглена Ангелова, репортерът Дейвид и съдия Онцова ще запознаят зрителите с фактите по едно заплетено дело за попечителство и отнемане на родителски права. Мария е едно от седемте деца на Траяна. Тя ражда сина си Георги (7 г.) и през първата година живее заедно с Траяна и Николай. След това Мария заминава за Германия и живее там 6 години с албанец от ромски произход. Твърди, че работи като сервитьорка. Траяна не е наясно с какво точно се е занимавала дъщеря ѝ в чужбина. Докато Мария е в Германия, Траяна и Николай се грижат за Георги, като нещата са се развили до такава степен, че момчето ги нарича „мама и тати”. Проблемът им е, че родителските права са на Мария и Траяна не може да взима помощи, за да гледа детето. Траяна иска родителските права над внучето си. Мария не ѝ ги дава, а и да иска - не може, защото няма лична карта. Ще възтържествува ли справедливостта и дали съдия Онцова ще успее да разплете сложния казус? Ще разберем тази събота в "Съдът влиза" с водещ Миглена Ангелова.

“ГРАД НА АНГЕЛИ” С ИРИНА ТЕНЧЕВА

Тази неделя в „Град на ангели” зрителите ще се запознаят с историята на една млада дама, за която да помага на другите е най-естественото нещо на света. Ангелът за много деца в Стара Загора се казва Ивелина Павлова. Тя помага на другите от малка. Един ден случайно разбира за болния 6-годишен Мишо от Асеновград и веднага започва да организира благотворителни концерти, за да помогне в борбата му с коварното заболяване. Какъв живот е водила една толкова благородна млада жена и защо го прави, зрителите ще разберат тази неделя, 14:30, TV7.

“ИГРИ НА СЪДБАТА” С ДИАНА АЛЕКСИЕВА
Тази неделя в „Игри на съдбата” Диана Алексиева ще разкаже историята на Алина Дуарте – жена, пристрастена към пластичните опeрации. Алина е родена в Беларус. Пристига в България с родителите си - професионални танцьори, когато е на 3 години. Скоро след това къщата на семейството е подпалена и пред очите на малкото дете изгаря тяхна съседка. Това нанася жестока психическа травма на Алина и по-късно тя се разболява, което я белязва завинаги. Следва училището, където тя е сериозно тормозена и сменя няколко гимназии. Днес Алина е на 25. В последните години е претърпяла множество пластични операции и въпреки, че е класическа красавица, все още не се харесва достатъчно? Докъде водят травмите в детството? Защо едно красиво и интелигентно момиче не може да се приеме такава каквато е? Как един брак приключва две седмици, след като е започнал? И колко сили са нужни, за да бъдеш добър човек след всичко, което си преживял? Вижте историята на Алина Дуарте тази неделя, 15:30, TV7. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Терминал 7

Божана Филипова: Никога не сме се разделяли с Косьо

Какво ще се случи в Терминал 7 в събота и неделя, 12 и 13 октомври 2013

Терминал 7 се завръща през септември с нови лица и рубрики

Старт на “Терминал 7” в събота, 9 февруари

“Терминал 7” е дългото следобедно шоу по TV7