Предавания Ток - шоу

Старт на “Терминал 7” в събота, 9 февруари

Добави коментар

Тази събота "Терминал 7" стартира в 12:00 със съдебното предаване "Съдът влиза". Водещата Миглена Ангелова, съдия Онцова и репортерът Дейвид Славчев...
Тази събота "Терминал 7" стартира в 12:00 със съдебното предаване "Съдът влиза". Водещата Миглена Ангелова, съдия Онцова и репортерът Дейвид Славчев ще разкажат покъртителната история на Георги Божилов - един баща, който вече 11 години води съдебна битка за правото да вижда сина си.
В 13:00 стартира новото предаване на Миглена Ангелова "Открий себе си". В първия му брой именитата водеща ще ни срещне с Азис, продуцента Андрей Арнаудов, Жени Калканджиева и Жоро Пентаграм.
Точно в 17:00 в “Пуснете водата” зрителите могат да удавят Любен Дилов-син по темата "Трябва ли да има образователен ценз на парламентарните избори?". С водещия ще спорят Кемал Еюп от ДПС, лидерът на “Евророма” Цветелин Кънчев и полурумънецът Владо Береану. Своите истории с колоритния водещ ще сподели един от най-обсъжданите публицисти в България – Мартин Карбовски.

Второ повикване за “Терминал 7” в неделя

В 12:00 часа в неделя любимите водещи Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро
канят зрителите в студиото на “Жените говорят”, където ще се срещнем със сензационната Николета Лозанова, талантливия Владо Карамазов, фактора Кошлуков и футболната половинка Весела Тотева.
В 14:30 часа в първия епизод на "Град на ангели", вратите на студиото ще прекрачи един обикновен човек с необикновено голямо сърце. Бай Бехчет Али от Разград е известен не само в страната ни, но и в цял свят, заради своята безпределна любов към животните. Според сайта на американския вестник "Бостън Глоуб", той и неговите лъвове са един от символите на страната ни. Преди повече от 30 години съдбата го изпраща в зоокъта в родния му град. Всеки, който го познава, казва, че той умее да говори с животните като никой друг. Дори лъвовете му позволяват да влиза в клетката им и да ги храни с голи ръце. В последните 20 години едва ли има лъв у нас, който да не е изроден от него.
В първия брой на “Игри на съдбата” от 15:30 Диана Алексиева ще разкаже историята на момче от Добрич, което се ражда преди 24 години в обикновено семейство като много желано дете. Още в ранните си детски години разбира, че му е по-приятно да играе с кукли, а не с колички. Най-щастлив е, когато тайно облича дрехите на мама. Днес той е красива жена. Какво е да се родиш жена в мъжко тяло? Как хормоналната терапия променя тялотот ти? Как приемат голямата промяна в малкия град? Как реагират мъжете, когато разберат, че красивите гърди срещу тях принадлежат на момче? Как изглеждат документите на момче с лице и същност на момиче? Докъде си готов да стигнеш, за да бъдеш себе си? Вижте разказа на първия герой в "Игри на съдбата" – Наташа Рич.
От всяка ситуация има изход и той не е Терминал 1 или 2, а Терминал 7! График на излъчване на „Терминал 7”
събота  
12:00  „Терминал 7: Съдът влиза”, съдебно предаване
13:00   „Терминал 7: Открий себе си”, ток шоу с водеща Миглена Ангелова
17:00   „Терминал 7: Пуснете водата”, ток шоу с водещ Любен Дилов-син
неделя  
12:00  „Терминал 7: Жените говорят”, ток шоу с водещи Мая Савова, Жени Калканджиева и Катето Евро
14:30   „Терминал 7: Град на ангели”, ток шоу  с водеща Ирина Тенчева
15:30   „Терминал 7: Игри на съдбата”, документална поредица с водеща Диана Алексиева
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Терминал 7

Божана Филипова: Никога не сме се разделяли с Косьо

Какво ще се случи в Терминал 7 в събота и неделя, 12 и 13 октомври 2013

Терминал 7 се завръща през септември с нови лица и рубрики

Терминал 7 този уикенд, 16 и 17 февруари

“Терминал 7” е дългото следобедно шоу по TV7