Актуално В програмата

Теодора Мудева напусна "Игри на волята" след драматичен дуел с Цвети Станева

• • Добави коментар

След драматична битка срещу съплеменничката си Цвети Станева в "Игри на волята", моделът Теодора Мудева напуска състезанието.

Моделът Теодора Мудева напуска “Игри на волята” 5 след драматична битка срещу съплеменничката си Цвети Станева. Двете се бориха за оставането си в играта в оспорван дуел, който тества техните сили в най-горещия ден от лятото. Стратегията не беше силната страна на двете дами, но Цвети се справи по-добре в битката и продължава участието си в надпреварата за 100 000 лв.

Мудева се разделя с “Игри на волята”, след като беше изправена пред редица предизвикателства. Тя влезе в екстремното риалити със своя любим Румен Радев, с когото дълго време бяха разделени. След неговото излизане от играта и разпадането на Амазонките, Мудева се озова при Гладиаторите и стана жертва на борбата между мъжките коалиции в червеното племе.

Теодора Мудева е гост в новия епизод на подкаста “След Игрите”, който вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Там Мис България 2018 разказва как се е справяла с условията на Дивата река, кой от участниците в сезон 5 иска да види в All Stars и как Гатьо ѝ е попречил да открадне тиква на Стопанството.

Утре на Арената се завръща детето-чудо на “Игри на волята” 2 Джералдин Тодорова. Тя ще се изправи срещу шампионката Габриела Олимпиева, която ще се бори за място в сезон 6 на екстремното риалити. Старейшините ще трябва да направят правилен залог коя от двете ще спечели, защото ако не познаят, ще изпратят един от своите в противниковото племе на Гладиаторите.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 21 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел