Лица За звездите

Слави Трифонов - на работа

Добави коментар

Едва пет дни след като си счупи крака, Слави Трифонов вече е на работа.
 

Слави Трифонов - на работаЕдва пет дни след като си счупи крака, Слави Трифонов вече е на работа. Как се чувства водещият? Ще има ли промени в "Шоуто на Слави" и какво ще стане с концертите в Пловдив и Петрич, които не се състояха – със Слави, съобщава  bTV.

"Нямам гипс, ето това е кракът ми. Мога да го движа, не трябва да стъпвам на него, но трябва да се движа. Ето тези патерици - ставам ходя. Днес дойдох за първи ден на работа, защото подготвяме един изключително сложен формат.

Фрактурата е много лоша, имам три ей такива, много дълги, пирони в костта си, плюс една игла, но пък фрактурата не изисква да легна. Ако си бях счупил таза щеше да съм легнал, ако си бях счупил нещо друго, да не дава Господ, тогава пък няма зарастване.

По-добре да дойдеш, да седнеш тука, отколкото у дома, ако си домакиня, аз не съм. Ако бях домакиня щях да седя вкъщи, но не съм и си идвам на работа, тук се чувствам много по-добре".

Макар и изключително успешно, турнето "Но Мърси" е било подвластно на фаталното число 13, признава Трифонов:

"Аз имах проблеми със същия крак още в самото начало и трябваше да ми слагат системи по по-различни причини, после едно, друго.

Те тамплиерите не случайно са имали проблеми с Филип Хубави точно на 13-ти в петък. 13-то турне, какво да ти кажа, от където и да го броим".

Неизпълнените концерти в Пловдив и Петрич ще се случат, убеден е Слави.


"Кога ще ги направим - точно, обсъдихме ги, може би втората част на септември".

"Шоуто на Слави  ще стартира на 7 септември. Сега видимо няма как да куцам с тези патерици да слизам, но пък голяма част от предаването мога да го водя седнал", казва още Трифонов.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Слави Трифонов

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"