Актуално В програмата

Шест борбени жени са първите дуелисти във „Фермата“ 9

Добави коментар

Шест силни, борбени и красиви жени ще излязат на Арената в първия отборен елиминационен дуел за новия сезон на „Фермата“ 9.

От „Елбетица“ това са актрисата Присияна Люцканова, фитнес треньорът Ния Селиктар и софтуерният инженер Моника Пепеланова, а от „Канатица“ - писателката Цветина Иванова, певицата Неделина Цанева и учителката Теодора Тръндева. В понеделник им предстоят пет тежки битки за издръжливост, баланс и бързина, които ще ги оставят без дъх. Съперничките ще трябва да покажат не само отлична физическа подготовка, но и солидни знания на въпросите от Алманаха.

За пръв път в историята на „Фермата“ елиминационните дуели ще са отборни, не индивидуални, а динамиката и напрежението ще бъдат шест пъти по-големи. В средата на седмицата ще става ясно дали на Арената ще се явяват жени, мъже или смесени отбори. Всяка победа ще бъде награждавана с пендари. Тимът, чието ковчеже се окаже по-пълно в края на сезона, ще получи предимство преди финала.

Текст от potv.bg

В деветия сезон има още една изненада - начинът, по който участниците ще напускат стопанството. След елиминационния дуел падналият отбор ще гласува кой от тримата дуелисти да си тръгне завинаги от „Фермата“. Церемонията ще бъде тежка и емоционална, и ще разкрие характери и стратегии.

В първата седмица от предаването участниците показаха, че засега мислят и действат екипно, а не индивидуално. Двата тима влязоха с енергия и синхрон в битката за привилегия, която трябваше да определи кой ще живее в „рая“ на добрите битови условия и кой ще обитава „ада“ през следващата седмица. Състезателите от всеки отбор трябваше да се придвижат върху варели, да минат по дървено трасе, да стрелят по мишена, да напълнят кофи с вода и да ги изсипят в басейн, в който лежи представител на конкуретнтия тим. Целта им беше да вдигнат нивото на водата възможно най-бързо, тя да залее участника и той да сложи край на играта. Земеделецът Георги Георгиев от „Елбетица“ обаче изсипа течността върху бившия футболист Костадин Велков от „Канатица“ по начин, който трудно може да бъде описан като „спортсменски“. За наказание към времето на отбора му бяха добавени още 30 секунди. Въпреки санкцията „Елбетица“ спечели битката и отборът ще продължи да живее в перфектни условия.

Текст от potv.bg

Спокойствието в „рая“ обаче е само привидно. Режисьорът Станислав Дойнов вече не крие своята неприязън към съотборника си, актьора Петър Петров, който еднолично го отстрани от битката за привилегия. „Аз имам състезателен дух и не искам да гледам отстрани! Обичам да влизам в битки и мога страшно много неща, но Петър ме подценява и внушава, че няма нужда от мен“, обясни той. Актьорът си създаде и още един противник в лицето на дизайнера Сергей Панайотов, който се конкурира с него в дърводелските задачи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Моника Пепеланова се сбогува с „Фермата“ 9

„Канатица“ се измъкна от „ада“ след решителна битка във „Фермата“ по bTV

Цветина Иванова колабира на Арената и напусна „Фермата“ 9

Битка на гигантите се задава във „Фермата“ по bTV

Неделина Цанева е първата напуснала „Фермата“ 9 по bTV