ТВ анонси AXN

Секси вторници по AXN през ноември

Добави коментар

AXN, високоадреналиновият канал за екшън и приключения на Sony Pictures Television International (SPTI), от 4 ноември всеки вторник ще бъде горещ и секси.

Секси вторници по AXN през ноември с "Камера!", "Секс до дупка", "Наслада".

AXN, високоадреналиновият канал за екшън и приключения на Sony Pictures Television International (SPTI), от 4 ноември всеки вторник ще бъде горещ и секси. Вечерта започва с повторно излъчване на сатиричния комедиен сериал „Камера!” от 22.00 ч. От 22.30 вечерта става още по-вълнуваща, когато носителят на „Златен глобус“ Дейвид Духовни се завръща със „Секс до дупка“ - смел, пикантен и съвършено смешен сериал. Пикът на вечерта настъпва малко след 23.00 с премиерата на съвсем новата поредица „Наслада” за света на публичните домове и психиката на жените.

Когато си бил на върха за дълго време, единственият път пред теб е да слезеш от там много бързо. Точно това се случва на безцеремонния, високомерен, критикуващ, лицемерен, дребнав и арогантен холивудски продуцент Питър Драгън (Джей Мор, познат от „Джери Макгуайър“) в „Камера!” всеки вторник от 22.00 ч, който след провала на последния си филм се оказва разорен и осъзнава, че всъщност има само един човек, на когото може да вярва. Това е не дотам близката му Уенди Уорд (Илеана Дъглас) – проститутка, наближаваща 40-те, която някога е била дете звезда в Холивуд, но заради проблемите си с наркотиците изпада от отбраните кръгове на филмовия свят.

Камера!

От 22.30 всеки вторник зрителите ще срещат Дейвид Духовни в ролята на известния писател Ханк Муди, чийто талант явно не е много активен в момента. Той се опасява, че творческата му кариера е в застой и това го подтиска много. В “Секс до дупка”  той се опитва да разпусне напрежението с пиене, наркотици и много жени. Но когато се появавя една млада амазонка, която по-късно се оказва едва на 16, и го зашлевява няколко пъти, докато прави секс с него, той разбира, че явно е кривнал от правия път.

Секс до дупка

Накрая, всеки вторник малко след 23.00 AXN представя нов вид жанр – пиперливия и забавен нов сериал „Наслада”, който представя истинските истории на 6 високоплатени проститутки и как те се справят с напрежението, предизвикано от срещата между личния им живот и професионалната им тайна. Въпреки често трогателните и провокативни истории от живота им, сериалът изследва тайните на човешката сексуалност.

33-годишната Клои е уважаван и неоспорим професионалист, но има и дъщеря, която скоро ще навърши 14. Клои си обещава, че ще се откаже от професията си, но скоро признава сама на себе си колко е пристрастена към това, което върши. Мел е високо платена компаньонка, но зрителят постепенно осъзнава, че зад невинната фасада нещата не са, каквито изглеждат. Хедър разделя професионалния и личния си живот по-успешно от другите, докато те сами не се срещат. Лорън, по-възрастна от останалите, някога чиста и невинна, когато навлиза в индустрията, открива, че работата като проститукта я е променила много. Типи, най-младата от всички, е готова на всичко, докато не стига твърде далеч. И Нат, мениджърката, трябва да признае, че собствените ѝ фантазии са достатъчно смели.

Наслада

„Наслада” е смела и провокативна продукция, поставяща ново ниво в драмата с това, че задълбала дълбоко в теми като измама, фетиши и безсърдечност на секс индустрията.

AXN винаги ви дава най-доброто:
Програмната схема на AXN за месец ноември включва блокбъстъри като „28 дни” (със Сандра Бълок и Виго Мортенсен), „Неомъжена бяла жена” (с Дженфър Джейсън Лий и Бриджит Фонда), „Мъже в черно 2” (с Томи Лий Джоунс, Уил Смит), както и големи премиери като новите серии „Агент Джейк 2.0” и „Младите мускетари”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Секс до дупка , Наслада

"Секс до дупка" от 15 юни по AXN

Церемонията по връчване на 66-тите годишни награди „Златен глобус” по НВО

Дейвид Духовни (David Duchovny)

Нов Сериал „Наслада“ от 12 юли по ТВ2