Актуално В програмата

Съдбоносни обрати в премиерния сериал „Остани с мен: Безкрай“ по NOVA

Добави коментар

Драматични обрати и впечатляваща актьорска игра ще предложи на зрителите премиерният сериал „Остани с мен: Безкрай“ – от 17 юли (понеделник) в 13:30 ч. по NOVA.

Режисьорът Ашиш Шривастав представя завладяваща нова адаптация на култовия „Остани с мен“. Епизодите на хитовата индийска поредица ще проследят вълнуващата история на трудолюбива млада жена в опита й да открие щастието. В главните роли са добре познатите Джия Манек, Рупал Пател и Мохамад Назим Килджи, които ще се превъплътят в атрактивни нови герои.

Историята на премиерния сериал по NOVA поставя фокус върху динамичните отношения между Гопика (Джия Манек) и нейната свекърва Митила (Рупал Пател). Отгледана от семейството на чичо си, талантливото и трудолюбиво момиче среща грубо отношение и пренебрежение от леля си и нейната дъщеря Аши (Сумати Синг). Главният герои Сакшам Моди (Мохамад Назим) от своя страна е богат и желан ерген. В опит да открие перфектната половинка за любимия си син, майка му Митила решава да организира конкурс за дизайн на бижута, а наградата е повече от специална - победителката ще бъде обявена за годеница на Сакшам. Неочакван обрат и предателство от собствено й семейство изправят Голика пред редица препятствия, но съдбата се намесва и девойката открива любовта в лицето на Сакшам. Момичето започва нов живот като по-голямата снаха на семейство Моди, където трябва да се бори с изпитания, за да докаже, че е достойна.

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте повече

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал "Остани с мен: Безкрай”.

Перфектният баланс между модерно и традиционно в сюжета и близките до зрителя герои превръщат „Остани с мен: Безкрай“ в един от най-гледаните индийски сериали в последните години. Поредицата запазва същността на оригинала, но е и значително различна от него.

„Добавихме много промени в „Остани с мен: Безкрай“, за да надградим историята. Наслаждавах се по време на снимките и вярвам, че публиката също ще го направи, когато гледа сериала“, коментира Шривастав за онлайн изданието на India West Journal.

Гледайте завладяващия премиерен сериал „Остани с мен: Безкрай“ от 17 юли – всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Безкрай

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи във финала

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 70

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 67