Актуално В програмата

Силвия Кацарова е специален гост в „Имаш поща“

Добави коментар

Този петък, 23 ноември „Имаш поща” ще срещне зрителите на Нова ТВ със затрогващата история на две сестри...
Този петък, 23 ноември „Имаш поща” ще срещне зрителите на Нова ТВ със затрогващата история на две сестри, след което ще покани в студиото и известната българска певица Силвия Кацарова. Първите гости на Гала този петък ще бъдат две силни жени, които си приличат. Във вените им тече една и съща кръв. В душата си имат една и съща надежда – Дочка и нейната дъщеря Райна от София.Ето и тяхната история:

Преди седем години в голямото и задружно семейство на Дочка, разбират от чужди хора, че нейната сестра, която също се казва Райна, иска да остави в дом двете си деца – Валентин и наскоро родената ѝ дъщеричка Дочи, и да замине да живее с някакъв мъж във Варна. Майчиното сърце на Дочка трепва. Самата тя има три деца и не може да си представи, че би се разделила с което и да е от тях. След разговор в семейството и получената благословия от всички, Дочка се опитва да разубеди сестра си. Предлага ѝ помощ и покрив над главата, но получава категоричен отказ. Тогава тя я умолява поне да не дава децата си в дом, а да ги остави при нея. Сестрата на Дочка се съгласява. Оформят официално документи за настойничество, но само за малката Дочи, и двете деца заживяват с леля си. Всички ги приемат топло и радушно. Обграждат ги с внимание, грижи и любов. Дочка не дели никого и дарява всеки по равно с майчина обич. Година, по-късно, обаче, Райна се връща с мъжа, с когото е заминала, и взима сина си Валентин. Обещава, че ще се грижи за него, и заявява, че когато се установят и заживеят в собствен дом, ще се върне и за малката Дочи. Заобичала ги като свои деца, макар и трудно, Дочка е готова да се раздели с Валентин, защото вярва, че най-доброто за него е да бъде с майка си. Двете сестри се разбират, че ще се чуват често и Райна пак заминава. За съжаление, след този момент, Райна се обажда за последно преди 4 години, но оттогава телефонът замира и тя повече не потърсва дъщеря си.
А Дочи расте будно и умно дете. Вече е на 7 години и знае, че някъде там има братче и друга мама - Райна. Една от мечтите ѝ е да познава Вальо, а другата - един ден да заживее и с двете си майки в една къща. И независимо, че никога не е виждала едната от тях, тя ги обича по равно, защото мама Дочка ѝ е казвала колко важно е това...

Специален гост в следващата история е една от най-обичаните български певици Силвия Кацарова. Тя е в студиото, за да изненада една жена от името на признателната и дъщеря Радостина Грозданова. И както казва младото момиче в писмото си, иска да ѝ благодари не за това, че и е дала живот, а че я е отгледала и възпитала… защото Радостина е осиновена…Ето и част от нейното писмо:
Много пъти съм си мислела, че ако имам възможност, бих избрала точно „Имаш поща”, за да разкажа и аз моята история. Казвам се Радостина и съм на 22 години. Не познавам жената, която ми е родила. Когато съм била малко бебе, тя е избрала баща ми пред мен и ме е изоставила в дом... не я обвинявам и не я съдя – всеки сам носи отговорност за решенията си. И не я търся. Защото имам .. мама. Моята истинска майчица е жената, която се е грижела за мен и ме е отгледала - Йорданка Петрова. На нея, мила Гала, искам да благодаря.
Ще ми се да намеря думи, за да мога да опиша колко много я обичам. Обичах я защото ми е майка, а когато разбрах, че ме е осиновила – я заобичах двойно повече. Не бих могла да си представя живота без нея. В нейната топла и успокояваща прегръдка, дори сега, когато отдавна не съм дете, се чувствам в безопасност. На нея мога да изплача всичките си сълзи и да усетя майчина опора, да намеря успокоение. Когато ме погледне, очите ѝ разбират всичко без думи... дните ми не са същите, ако не видя  кротката усмивка, ако не усетя ласкавия допир на майчината ръка. Тя е единственият човек, който ме обича безусловно и който винаги ми мисли доброто. Тя е моята мама.
Ето защо, мила Гала, искам да я поканя при вас, да целуна майчините ръце и да кажа пред всички – благодаря ти, мамо. Благодаря ти, не, че си ми дала живот, а че ми даде по-важното – даде ми шанс и ме научи да го живея като достоен човек.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имаш поща

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ канят Eтиен Леви в „Имаш поща“

„Имаш поща” се завръща в ефир с ято пощенски гълъби

Жена търси баща си в „Имаш поща“. Предстои ѝ да преживее най-големия шок в живота си

„Имаш поща” се завръща в ефира на Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.

„Имаш поща“ с Гала и Пейо се завърща по Нова ТВ