Актуално В програмата

„Имаш поща“ с Гала и Пейо се завърща по Нова ТВ

Добави коментар

Хитовото шоу „Имаш поща“ отново ще радва зрителите на Нова телевизия от есента.
„Имаш поща“ с Гала и Пейо се завърща по Нова ТВХитовото шоу „Имаш поща“ отново ще радва зрителите на Нова телевизия от есента. След няколко годишна пауза, една от най-обичаните ТВ водещи Гала и чаровният пощальон Пейо вече са в очакване на новите невероятни истории от живота на българите.

“Имаш поща” ще опита да помогне на всеки, който иска да намери близък или приятел, с когото е загубил връзка от години или пък е прекъснал всякакви взаимоотношения с родител, дете, брат, сестра и това му тежи и иска да го разкаже. „Имаш поща“ е трибуна и за всеки, който има проблем в общуването с човек, на когото държи, допуснал е грешка и иска да се извини или пък просто иска да благодари на някого, който се е жертвал за него.
През първите три сезона на шоуто, излъчвани до 2008-ма година, „Имаш поща“ се превърна в едно от най-любимите предавания на българи от всички възрасти, като помогна на стотици от тях да разрешат проблемите си. Радваше се и на изключителен рейтинг.

На сцената, заедно с Гала се смяха и плакаха някои от най-популярните български звезди като Силвия Кацарова, Мария Илиева, Тони Дачева, Васил Найденов, Димитър Рачков, Мис Българи 1999 – Виолета Здравкова, бележитият ни режисьор Никола Рударов, композиторът Хайгашот Агасян, участници в „Star Academy“, „Пълна промяна“, „Big Brother“ и др. Те всички станаха част от живота на най-горещите си почитатели, изненадвайки ги в студиото на предаването.
 Екипът на предаването посети дори Москва, в търсене на интересните истории и в помощ на българите, живеещи там.
Всички тези емоции, както и много нови ще преживяваме отново с „Имаш поща“ от тази есен по Нова телевизия.
 
Всички желаещи да споделят историята си и да участват в предаването могат да изпращат писмата си до екипа на предаването на адрес:

София, ул. “Шипка” 34, ет.3, за предаването “Имаш поща” или на имейл: poshta@imashposhta.com. За повече информация: телефон 02/946 33 23.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имаш поща

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ канят Eтиен Леви в „Имаш поща“

„Имаш поща” се завръща в ефир с ято пощенски гълъби

Силвия Кацарова е специален гост в „Имаш поща“

Жена търси баща си в „Имаш поща“. Предстои ѝ да преживее най-големия шок в живота си

„Имаш поща” се завръща в ефира на Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.