ТВ анонси ТВ анонси

Рик Стайн – пътят към Мексико

Добави коментар

Рик Стайн сбъдва отдавнашната си мечта да преживее отново пътешествието си по бреговата линия на Калифорния и отвъд границата в Мексико.

Рик Стайн – пътят към Мексико

Рик Стайн – пътят към Мексико

© 24Kitchen

За най-новото си кулинарно приключение Рик Стайн се завръща в Северна Калифорния почти 50 години след първата си визита, за да преживее всички онези неща, които са повлияли на него и живота му – прекрасна музика, прекрасна храна, прекрасни пейзажи – и да събира готварско вдъхновение от хората, които среща по пътя си.

Пътуването му го отвежда на юг от вълшебният град Сан Франциско по Тихоокеанската крайбрежна магистрала до мексиканската граница. По пътя той открива най-добрите ястия на запад: мидена супа, най-прекрасния хляб с квас, кълцана салата и закуска с пържола на грил.

След това Рик сменя своя спортен „Мустанг“ с автобуса на екипа, а епичното му пътешествие продължава в изкусителното и вълнуващо Мексико, от Северна Баха до Юкатан, където той демонстрира приготвянето на рибни такос, карне кон чили, сос моле и пибил – прекрасни ястия, обичани по цел свят.

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера на 28 декември 2020 г. по 24Kitchen

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рик Стайн