Филми Комедии Филми Музикални - мюзикъли Филми Криминални Филми Екшъни

Революция Х (2018)

Добави коментар

Култова група заминава на първото си голямо турне на морето, но продуцентът налага нова вокалистка, на която всички в групата се дразнят.

  • Жанр - комедия, музикален, криминален, екшън
  • България
  • 2018

Култова група заминава на първото си голямо турне на морето, но продуцентът налага нова вокалистка, на която всички в групата се дразнят. Приятелката на китариста е свалена от участия като солист и е принудена да се присъедини към училищен заедно с гаджето на друг музикант от групата. Двете двойки планират да се виждат тайно и да изкарат романтична ваканция, но директорът на училището има свой план за пътуването. Той е поканил инспектор от министерството с цел да го впечатли, но присъствието на инспектора усложнява живота на всички... Проблеми възникват и от друго място - шофьорът на автобуса е наркодилър, който прекарва кокаин и без да иска разменя чантата с дрогата с тази на китариста. След пратката вървят и двама дребни престъпници, които възнамеряват да я откраднат. Те отвличат новата вокалистка и искат наркотика в замяна...

Режисьор - Димитър Гочев

Актьори - Гери-Никол, Диана Костова, Иван Тишев, Александър Сано, Георги Кадурин, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Стефка Янорова, Китодар Тодоров, Люси Иларионов, Димитър Бербатов и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Революция Х