Филми Фантастика Филми Екшъни Филми Приключенски

Джурасик свят: Рухналото кралство | Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Добави коментар

Познати и нови герои се сблъскват с динозаврите - по-големи, по-ужасяващи и по-реалистични от всякога, впечатляващи и смразяващи кръвта.

  • САЩ, Испания
  • 2018
  • Жанр: фантастика, екшън, приключенски

Познати и нови герои се сблъскват с динозаврите - по-големи, по-ужасяващи и по-реалистични от всякога, впечатляващи и смразяващи кръвта. Отново виждаме Оуен и Клеър, които този път трябва да спасят динозаврите от острова, който е на път да бъде разрушен. За оцеляването на вида е нужна външна намеса, но дали няма да бъде късно?

Минали са четири години, откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира и бавно го завладява горещата лава, Оуен и Клеър се включват в операция по спасяването на колкото може повече видове динозаври. Експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който може да доведе до опасен световен ред на Земята, невиждан от праисторически времена.

Оуен е твърдо решен да намери любимката си Блу, която все още се скита из джунглата, а Клеър е открила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот.

Режисьор: Хуан Антонио Байона

В ролите: Брайс Далас Хауърд, Крис Прат, Рейф Спол, Тоби Джоунс, Джеф Голдблъм, Тед Ливайн, Джеймс Кромуел, Джералдин Чаплин и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джурасик свят: Рухналото кралство