Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

Добави коментар

Зейнеп започва да подозира Халил! Тя е сигурна, че зад тази игра „аз предпочетох парите“ стои нещо друго. Халил казва на Джем, че дори да стане в най-добрият човек на света, той никога няма да му прости, за това което направи. Вижте какво ще се случи в еп. 75 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 73, 74 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил се оказва в капан, когато отива при Дюндар. Ако Халил не успее да убеди Дюндар, животът на Зейнеп ще бъде в опасност! Халил се опитва да защити Зейнеп с цената на живота си

НА КРАТКО какво се случва в еп. 73 и 74 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Халил успява да убеди, за сега, Дюндар, че Зейнеп не е дъщеря на Али Фуат.

Психическото здраве на Йълмаз започва да се влошава с всеки изминал ден. Той започва да чува и вижда Джанет навсякъде. Йълмаз остава сам и се чувства предаден.

Зейнеп започва да подозира Халил, тя е сигурна, че зад тази игра „аз предпочетох парите“ стои нещо друго.

Халил казва на Джем, че дори да стане в най-добрият човек на света, той никога няма да му прости, за това което направи.

Халил е при Дюндар, а зад Халил стоят въоръжените хора на Дюндар. Животът на Зейнеп може би виси на косъм.

Халил казва на Дюндар, че Джем е знаел, че дъщерята на Али Фуат е жива.

-Не разбирам – отговаря Дюндар.

-Ще ти обясня – отвръща Халил. -Ти си толкова богат човек, имаш много пари и имоти. Аз си мислех, че този човек е много умен, но… Ти ме разочарова. – казва Халил и се обръща на към охраната на Дюндар да се преместят по-далече от него. Дюндар им прави знак да се отдалечат.

-Значи, Зейнеп е дъщеря на Али Фуат? – пита с насмешка Халил.

-А, не е ли?

-Не. За това, което ти говориш само в сериалите става. Зейнеп не дъщеря на Али Фуат.

-Не е ли?!

-Говоря ти, че не е! Почакай и ще видиш!

Халил се обажда на Джем.

-Как върви работата, чакал? Виж преведох ти 500 хиляди и повече не ми звъни, ясно ли ти е? Работата ни с теб приключи!

-Но, 500 хиляди са много малко! – отговаря Джем.

-Ти повече няма как да шантажираш Али Фуат. Ти ми предаде Салкъм, а аз ти дадох парите и нашата работа с теб приключи, това е всичко! - казва Халил и приключва видеоразговора, за да докаже на Дюндар, че наистина говори с Джем.

След като Халил му затвори Джем се чуди, какво е било това.

Действието се връща при Халил и Дюндар, който е много замислен.

-Мисля, че нещо се обърка – казва му Халил.

-Много се обърках, младежо!

Халил обяснява на Дюндар, че много години Джем е изнудвал Али Фуат и е получавал пари от него.

-Какво искаш да кажеш, че Зейнеп не е дъщеря на Али Фуат, Джем знае, коя е дъщеря му, така ли?

-Точно така, точно така!

-Джем е негодник, който се интересува само от пари! Той е изнудвал Али Фуат! Ще ти повярвам, защото няма нищо, което хората да не направят заради пари! А, ти защо ме излъга? Каза ми, че търсиш момичето?

-Защо ме питаш това? Аз исках да имам преднина, това беше преди партньорството ни. Заради пари, разбираш?

-Ти ми постави условие, че не искаш нещо да се случи с това момиче. А сега независимо от всичко ще ми предадеш момичето?

-Да, ще ти го дам! Защото съм уверен, че ти нищо няма да ѝ направиш.

-Али Фуат не беше уверен, след като я е скри. Как ти ще си?

-Г-н Дюндар, да говорим за това, когато ти дам момичето! Давай да подпишем споразумението, за да може най-накрая да разбереш, коя е дъщерята на Али Фуат. Хайде, довиждане! – Халил си тръва.

-Младеж! – провиква се Дюндар.

Дюндар взема ножа от масата и се доближава до Халил. Той му казва, че за всичко е попитал, но не и за ножа.

-Нима може да има партньорство без жертва? – пита Дюндар и нарежда на охраната да доведат овена, който е вързан отвънка.

Действието се пренася в кантората, където Бирсен носи чай на Джанер. Той се държи грубо с нея и ѝ казва, че не иска да работи тук и не иска да вижда никой, който познава Халил. Бирсен излиза без да му каже нищо.

Джанер веднага се обажда на Йълмаз и му казва, че е направил така като е искал и мисли, че Бирсен ще се откаже от работата. Йълмаз му казва, че ако иска да получи отговор на така интересуващият го въпрос трябва да направи така, че Бирсен да дойде и да се извини пред баща си.

-Дъщерята на Али Фуат е жива и Халил знае, така ли? – пита Зейнеп Сабах.

В този момент Сабах получава обаждане от един от хората на баща си, че Зейнеп не е дъщеря на Али Фуат и може да я пусне.

Сабах казва на Зейнеп, че баща ѝ е премислил и ѝ е казал, че не може да си позволи толкова скъпоструваща адвокатка като нея.

-Вие, какво, шегувате ли се с мен? – ядосва се Зейнеп.

Сабах нарежда на шофьора да се върне на мястото от къде взеха Зейнеп. Зейнеп казва, че няма нужда и слиза на първото удобно място.

Фериде отива при баща си и се ядосва, че Кадер си е оставила телефона и някъде е отишла. Йълмаз ѝ признава, че я затворил на тавана, за да ѝ дойде акъл в главата.

Фериде иска да разбере причината, но Йълмаз ѝ казва да не му задава въпроси. Йълмаз пита дъщеря си дали е прочела внимателно документите за къщата, която Къванч ѝ е прехвърлил.

-Татко, Къванч ме обича, разбере го най-накрая!

-Не, не! Ще видиш, че нещо е замислил! Ще съжаляваш, но ще бъде късно! А, и това с Бирсен, което стана… за всичко е виновен мъжът ти!

-Татко, какво общо има с това Къванч?

-Ако той не ѝ беше дал работа, тя нямаше да се перчи така? Нямаше да си тръгне!

Йълмаз признава на дъщеря си, че като е останал сам вкъщи е започнал да чува разни гласове. Той я кара да занесе вода Кадер, защото той не иска да я вижда.

Бирсен се качва при Кадер, за да ѝ занесе вода и я разпитва какво е станало. Ядосана Кадер ѝ казва да се маха, за да не получи още бой от баща ѝ.

Фериде казва на баща си, че си тръгва. Йълмаз ѝ крещи, че никъде няма да ходи, защото вече ѝ е казал, че ще остане тази нощ тук.

-Татко, аз не мога да стоя тук, докато онази жена е на тавана! Всичко това ме потиска!

-А, не трябва, тя трябва да си изтърпи наказанието.

-Можеш ли да не правиш такива нещо?

-Да не правя и да ми се качи на главата, нали? Нима не ми каза, че не я харесваш?

В този момент Йълмаз чува как Джанет го вика. Той се хваща за главата.

-Татко какво става?

Йълмаз хваща дъщеря си за ръката и я изхвърля на улицата.

Фериде си тръгва.

Зейнеп отива да се види с Халил в заведението му. Колко и да се старае Халил да убеди Зейнеп, че работи с Дюндар заради пари, то Зейнеп е уверена, че той го прави за нея и ще го докаже.

-Първо ще прегърна, а след това ще ти покажа аз. Или на обратно… - мисли си Зейнеп.

Вечерта Джем и Халил се срещата и Халил му признава, че е намерил истинският убиец на Али Фуат и това не е Сефер, а Дюндар.

-Как така? – изненадан е Джем.

-След като той те е следил, когато си се качил на яхтата в онази нощ, то убиеца на Али Фуат е Дюндар Горели.

-Една минута! Това е била истинската ти цел, нали? Да намериш убиеца на Али Фуат, а след това убиеца ва майката на Зейнеп? Разбира се, разбира се! Ти нарочно отхвърли Зейнеп, като каза, че баща ѝ е прав. Ти не искаше, тя да остане между нас и да се обърка? А, аз бях готов да се боря с теб до последно! Но, ти се отказа от Зейнеп, за да не се разстрой. Ти не искаше тя да страда, че е останала по средата между любимия си и баща си.

-Обезателно ли, трябваше да стигнеш до това, нали? Искаш да чуеш продължението от мен. Аз няма да оставя тази работа, докато не вкарам Дюндар Горели в затвора! А Зейнеп няма да страда заради смъртта на баща си и майка си! Няма да позволя на Зейнеп да преживее, това което преживях аз! Ти не си помислил за това, като неин баща, но аз разбира се ще мисля за това!

-Халил, ако можехме да се върнем в онази вечер, ако имах втори шанс…

-Какво искаш да кажеш, че няма да излъжеш, нали? Ти не искаше да загубиш дъщеря си, затова излъга?

Джем си признава, че именно от това се е страхувал и затова е излъгал.

-Комисар Джем, аз никога няма да ти дам втори шанс! Никога няма да ти простя! На нас с теб ни остана още една обща работа. Като предам Салкъм Горили, всеки от нас ще тръгне по пътя си. Защото ти постъпи по-лошо и от Йълмаз. На мен ще ми бъде все едно ако ти станеш най-добрият човека на света! Аз никога няма да те заобичам и простя!

По-късно Йълмаз останал сам в къщата си наблюдава през прозореца, как отсреща Халил с Бирсен, Серай, Юсуф и чичо Тургут вечерят заедно и се смеят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!