Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Добави коментар

Халил се оказва в капан, когато отива при Дюндар. Ако Халил не успее да убеди Дюндар, животът на Зейнеп ще бъде в опасност! Халил се опитва да защити Зейнеп с цената на живота си. Вижте какво ще се случи в еп. 73 и 74 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 72 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил, който се притеснява за живота на Зейнеп, иска помощ от един от най-големите си врагове - Джем Йондер. Ще се съгласи ли Джем да помогне на Халил? Халил отива при Дюндар и му казва, че е намерил дъщерята на Али Фуат, но има условие, за да му каже коя е тя.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 72 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Халил се оказва в капан, когато отива при Дюндар, той вижда, че го чакат въоръжени мъже. Ако Халил не успее да се справи с този проблем, животът на Зейнеп ще бъде изложен на опасност! Халил се опитва да защити Зейнеп с цената на живота си.

Побеснял Йълмаз изхвърля вещите на Бирсен и децата ѝ през прозореца на къщата. Юсуф ги събира, а Йълмаз го предупреждава, че трябва да знаят, че вратата на домът му е заключен за тях.

-Никой не би дошъл! – отвръща Юсуф.

Побеснял Йълмаз тръгва да излиза, като се заканва да убие Юсуф, Кадер тича след него и го моли да се спре.

-Все някога ще ми паднеш! – крещи след него Йълмаз. -А, вие какво зяпате! Хайде, чупката! -крещи и на хората, които са се събрали.

В същото време Кадер смята, че това е най-подходящият момент за нейния план и го предизвиква да я удари публично, за да има свидетели.

Кадер влиза в къща и си мисли, че вече има свидетели и може да умре спокойно. Побеснелият Йълмаз заключва Кадер на тавана, за да ѝ дойде акъла в глава.

Халил назначава Юсуф на работа в заведението си.

-Не се перчи! – предупреждава го Халил. -Йълмаз ти е объркал представите!

Джем идва при Халил и му казва, че като сключи споразумението с Дюндар, ще има Салкъм Горели. Халил веднага се обажда на Сабах и ѝ казва, че са готови, защото неговия човек е открил Салкъм Горели и я пита, дали ще подпишат договора. Тя му отговаря, че баща ѝ е на строежа и иска да го види.

Действието се пренася в кантората, къде Джанер държи сметка на Къванч, че е назначил Бирсен без да го пита. Къванч не смята за нужно да му дава обяснения.

Зейнеп разбира, че Джанер е излъгал, че Халил го е пребил. Джанер отрича, а Зейнеп му казва, че шофьора на Къванч го чака долу, за да го заведе в болницата и ако ръката му наистина е била счупена, ще се види на снимката.

-Колата е на входа, а шофьора те очаква! – казва Къванч.

-Вие сте се побъркали?! – отвръща Джанер.

-Чакай имам да ти каже нещо! Ти, не можеш да се мериш с Халил, защото и в най-лошото си състояние той е по-човечен от теб! – казва Зейнеп.

-Ти, разбиращ ли, че говориш с шефа си? – пита Джанер.

-Сега върви в болницата, за да видим, кой е болният! – подканя го Зейнеп.

След като Джанер излиза Зейнеп казва на Къванч, че не може да работи с Джанер, затова е решила да напусне.

Къванч прави предложение на Зейнеп да станат съдружници, защото отдавна е решил да развали съдружието с Джанер, защото му е омръзнало от неговото двуличие.

Докато говори с Джем Дюндар изпраща нов адрес на Халил, където да се видят. Джем му предлага да дойде с него и да стои наблизо, защото независимо, че не се разбират, не иска животът му да бъде в опасност. Халил му казва, че ще отиде сам. Джем го пита, защо постъпва лекомислено, а Халил му отговаря, че го прави заради Зейнеп, защото не иска тя да пострада и тръгва.

-Що за рядка порода си ти! Браво момчето ми! – мисли си Джем.

Дюндар заповядва да убият брат му Сефер, защото е разбрал истината. Той казва хората си да инсценират катастрофа, в която брат му Сефер да умре, без да се мъчи, а след това да не забравят да отидат и да вземат застраховката на автомобила, с който е „катастрофирал“ брат му.

-Толкова много години двамата ми братя се обвиняваха един друг за убийци на любимата си жена. Това трябва така да си остане! Аз не мога да позволя на Сефер да каже, че съм убил Али Фуат и жена му! -говори си сам Дюндар.

След това се обръща към един от хората си и му казва, че като дойде Халил с него да останат двама от хората им, които да са въоръжени. Защото ако Халил предизвика у него подозрение, да се погрижи и за него също.

Бирсен, която е напусна бащиния си дом, изживява най-щастливите дни в живота си, но Йълмаз ще направи всичко възможно да я накара да съжалява и да се върне.

Джанер, който е започна да работи за Дюндар, отива при Йълмаз, за да получи информация за Халил, но първо иска да знае коя е Салкъм Гьорели. Разбира се, Йълмаз не знае кой е Салкъм, но кара Джанер да си мисли, че знае, и му казва, че ще му даде цялата информация, ако уволни Бирсен.

Когато отива при Дюндар, Халил попада в капан и вижда, че го чакат въоръжени мъже. Ако Халил не успее да убеди Дюндар, животът на Зейнеп ще бъде в опасност! Халил ще защити Зейнеп с цената на живота си.

Дюндар казва на Халили, че е разбрал, че Джем и Али Фуат са поддържали връзка, затова е почти сигурен, че Зейнеп е дъщеря на Али Фуат.

Халил го убеждава, че това не е вярно, като му казва, че Джем знае коя е Салкъм и че той е изнудвал Али Фуат за пари и го е заплашвал, че ще каже на Сефер Горели.

В същото време Зейнеп разбира от Сабах, че Халил е обещал на баща ѝ да му каже, коя е Салкъм Горели.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!