Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 64: Халил взема решение, с което наранява Зейнеп

Добави коментар

Халил не иска Зейнеп да има и най-малкото съмнение относно Али Фуат заради лъжите, които Джем умело ѝ разказа. Халил взема решение, което ще наклони везните, и казва на Зейнеп, че Йълмаз и Джем са прави. Халил отдалечава от себе си Зейнеп, която много обича, защото иска да докаже, че Али Фуат не е убиец. Вижте какво ще се случи в еп. 64 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 март 2024 по Diema Family.

В епизод 63 на турския сериал „Преплетени съдби“ След шокиращите разкрития на Йълмаз, Зейнеп е объркана, но няма да повярва на никого, дори на семейството си, докато не говори с Халил. Халил казва на Джем, че трябва да се научи от Али Фуат, който клевети, какво означава истински баща.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 64 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 март 2024 по Diema Family.

Халил не иска Зейнеп да има и най-малкото съмнение относно Али Фуат заради лъжите, които Джем умело ѝ разказа. Халил взема решение, което ще наклони везните, и казва на Зейнеп, че Йълмаз и Джем са прави. Халил отдалечава от себе си Зейнеп, която много обича. Защото той иска да докаже, че Али Фуат не е убиец.

Йълмаз и Кадер тръгват, за да регистрират брака си. По пътя Кадер му казва, че има молба към него и го моли да поговори с децата си, да им каже, че са се оженили, а тя след това ще дойде в дома му. Йълмаз се съгласява.

Йълмаз и Кадер се женят. Той я подканя да го настъпи, защото така правят жените, когато се омъжват. Кадер му отговаря, че ще го настъпи после, ще се възползва от това право след това.

-Ти си много смешна! Ти ме караш и да се смея и да се замисля! Какво означава, че ще се възползваш от това право след това – пита Йълмаз. Кадер тъжна не му отговаря.

-Какво ти е, ти все едно не си на сватба, а на погребение! -пита Йълмаз.

-Какво говориш, скъпи? Все пак се разстройвам, когато близките ти не са до теб в такъв момент – отговаря Кадер.

В същото време Зейнеп идва при Халил, за да поговорят. Халил знае, че каквото и да каже на Зейнеп, у нея винаги ще остане капка съмнение заради хитрите лъжи на Джем. Ето защо той взема рисковано решение да се сближи със Сефер Горели, брата на Али Фуат, за да открие доказателство, че той е убил съпругата на Али Фуат и докаже, че Али Фуат е невинен.

Но, за да направи това, той трябва да отдалечи Зейнеп от себе си, затова Халил казва на Зейнеп, че Йълмаз и Джем са прави. Той дори оставя Зейнеп да повярва, че е скрил истината от нея, защото е искал да получи парите на Али Фуат.

Чувайки това Зейнеп е съсипана. Бирсен, Сейран и Тургут се опитват да я успокоят. Тургут подозира, че зад казаното от Халил се крие нещо друго.

Халил напуска дома си, а отвънка среща Къванч, който му казва, че са направили протокол, за да докажат на Зейнеп, че той не се интересува от парите на Али Фуат.

-Той вече не е важен – отговаря Халил.

Къванч е изненадан. Халил го пита, дали може да поговорят. Къванч казва Фериде, че ще поговори с Халил, а след това ще ѝ се обади.

Къванч и Халил се качват в колата, а Къванч вижда протокола, който преди малко търсеше и си мислеше, че Фериде е взела. Той казва на Халил, че ако Зейнеп го види, никакви съмнения няма да останат. Халил взема и къса протокола.

Къванч го пита защо го е направил, защо е скъсал протакала и го е изхвърлил.

-Знаеш ли, той се оказа копие на Йълмаз. Това не е възможно да го докажеш с хартийки!

-Ти говориш за бащата на Зейнеп ли?

-Да! Аз трябва да докажа истината срещу Джем, защото той е измислил голяма лъжа, за да не загуби дъщеря си. Той каза на Зейнеп, че баща ѝ е убиец, макар да знае, че дъщеря му ще страда!

-Али Фуат баща на Зейнеп ли е? – досеща се Къванч.

-Аз имам само един изход да докажа вината на Сефер и да го предам на полицията! А през това време нека Зейнеп и останалите да ме смятат за лош!

-Но, Зейнеп ще разстрои, семейството ти също. Всичко ще се отдръпнат от теб!

-Така е, на какво да се направи? Но, тогава Зейнеп ще разбере, че истинският ѝ баща не е убиец! Нека да ме мисли за лош човек до този ден! Важното е да имаме хубав край! Ще дойде ден и аз отново ще облека този костюм!

-Ами ако не ти се получи?

-Какво да се прави ще си изкопая гроб и ще легна в него.

-Добре, а какво искаш от мен?

- Да ме свържеш със Сефер Горели.

-Какво да му кажа?

-Ами ти си адвокат! Има документи свързани с наследството, завещанието, намери нещо! Той трябва да си мисли, че аз искам да получа само парите, а не че търся убиеца на жената на Али Фуат. Нека това да си остане между нас!

Действието се връща пред къщата на Халил.

-Зейнеп се оказва, че е дъщеря на Али Фуат? – пита Бирсен.

-Така е, но нека да си остане тайна между нас! – казва Тургут.

Близките на Халил са разочаровано от него. Бирсен казва, че след като брат ѝ е постъпил така със Зейнеп тя няма повече брат.

Зейнеп седи на една пейка и си мисли, колко много е обичала Халил.

В този момент Кадер се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че са се оженили с Йълмаз, но тя не ѝ звъни за това. Тя е разбрала какво се е случило и иска да ѝ каже само, че Халил, за който ѝ е разказвала Джанет, въобще не прилича на Халил, за който ѝ е разказал Йълмаз и тя е уверена, че в тази работа има нещо гнило.

Халил моли Къванч, да следи за Зейнеп, да се погрижи за нейното спокойствие, защото е очевидно, че той дълго време няма да може да я види.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...