Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 39: Йълмаз пребива внучка си - какво ще се случи…

Добави коментар

Йълмаз, който ранява Мехмет с нож, като залага капан на Юсуф, успява да задържи Бирсен и децата при себе си, като скрива оръжието на убийството. Това означава началото на мъчителни дни за Серай. Побоят, който Серай получава от Йълмаз през първата нощ, когато влиза в къщата, е предзнаменование за това, което следва. Вижте какво ще се случи в еп 39 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 31 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил, който спаси живота на Али Фуат, е ранен и откаран в болница. Отвън го чакат две жени, едната от които обича Халил, а другата е обичана от Халил. Благодарение на този ужасен инцидент Зейнеп се сблъсква с истинските си чувства и преосмисля връзката си с Халил. Какво ще направи Кавънч с шамията на Джанет, единственото доказателство за смъртта ѝ?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 39 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 февруари 2024 по Diema Family.

Йълмаз, който ранява Мехмет с нож, като залага капан на Юсуф, успява да задържи Бирсен и децата при себе си, като скрива оръжието на убийството. Това означава началото на мъчителни дни за Серай. Побоят, който Серай получава от Йълмаз през първата нощ, когато влиза в къщата, е предзнаменование за това, което следва.

Къде е Бирсен, защо не е попречила на баща си?

Ще каже ли Бирсен истината на брат си, който разбира, че нещо лошо е станало в къщата отсреща или ще скрие насилието на баща си, както го е правила Джанет?

Ранното решение за отваряне на гроба на Джанет кара Халил да се съмнява във взетото от него решение. От друга страна, Левент организира среща на цялото семейство, за да окаже емоционален натиск върху Халил.

Халил се връща в къщи, а пред къщата на Йълмаз е изненадан да види Бирсен и Серай.

-Вуйчо, Юсуф намушка чичо Мехмед – казва Серай.

Халил е изненадан, а Бирсен обяснява на брат си, че Юсуф е извадил нож, но само е одраскал Мехмед. Перихан добавя, че Мехмед е побеснял и е изгонил Бирсен с децата.

-Не мога да повярвам! Нямаме само за няколко часа и какво се случва? – ядосва се Халил. Бирсен отвръща, че едва са дошли до тук.

-Къде е Юсуф? Ще му счупя главата на това диване?!

-С дядо отидоха в участъка! – отговаря Серай.

В този момент Юсуф и Йълмаз се връщат от участъка. Бирсен радостна прегръща сина си.

-Мамо, дядо ме спаси! Адвокатът му е страшен, успя да ме измъкне! – обяснява въодушевен Юсуф.

-Какви ги говориш? Какво си направил Юсуф? – пита го ядосан Халил.

-Чичо не се отнасяше добре с мама и аз го наказах, разбираш ли вуйчо! - отговаря Юсуф.

-Що за наглост, как може да говориш така! – вбесява се Халил. -Юсуф, как не те е срам, нима ти подхожда това?! Хайде влизай вътре, за да поговорим! Серай, како вие също! -нарежда им Халил като сочи към дома си.

Серай веднага си взема нещата и тръгва към къщата на вуйчо си. Халил подканя Бирсен и Юсуф, който се крие зад дядо си. Йълмаз пита Халил, преди да тръгне да възпитава, първо да погледне себе си. Халил му отвръща, че утре ще си получи заслуженото като отворят гроба на майка му и добавя да се махне мръсните ръце от Юсуф, защото няма да му разреши да съсипе бъдещето на момчето.

-Юсуф, ела тук, защо се криеш зад гърба му? – ядосан пита Халил.

-Синко, езика ли си глътна? Отговори му, той те унижава! – подстрекава го Йълмаз.

-Вуйчо, не се приближавай към мен! – отвръща Юсуф.

-Добре, Халил, не го притискай, той е още дете, допуснал е грешка! – Бирсен застава между брат си и сина си и баща си.

-Каква грешка, намушкал е чичо си?! - отвръща Халил.

Йълмаз казва на Юсуф да не мълчи, а да отговори като подобава. Юсуф разплакан пита вуйчо си, той не е ли постъпил също така, като е намушкал дядо му, заради майка си.

Халил предупреждава Йълмаз, че играе много опасна игра и се обръща към Юсуф. -Юсуф, момче, той ослепи майка ми, нима е едно и също?!

-Едно и също е, аз също заради мама го направих! Защото чичо е счупил крака на мама, ти знаеше ли за това?

-Какво говориш? Како, вярно ли е това? – шокиран е Халил.

-Казва истината, г-н Халил! – казва Йълмаз.

Юсуф напада вуйчо си и го пита, къде е бил, кога са счупили крака на майка му и къде е бил днес, когато е бил в участъка?!

-Синко, замълчи! Какво правиш?! – каре се Бирсен на сина си.

-Не трябва да идва и да ме унижава така! – казва Юсуф на вуйчо си.

Халил побеснява и се опитва да нападне Йълмаз. Бирсен и останалите не му позволяват.

Действието прескача във вечерята. Къванч е поканил Фериде на ресторант. Тя пристига и го пита, какво ще празнуват, а той ѝ отговаря, че връщането на автомобила ѝ, защото тя на такова място я го е оставила, че е трябвало да плати много пари отгоре. Фериде му отвръща, че той много добре знае защо го е направила, че е била длъжна да го направи, а той за това я е наказал и продължава да наказва.

-Ако си ме повикал, за да ме унижаваш, не се притеснявай, аз ще стана и върна обратно!

-Не, аз те повиках, заради бебето, не се притеснявай! Да хапнеш, да смениш обстановката, защото от това има нужда нашето дете, което е винаги с теб.

Фериде го уверява, че е добре и внимава за детето им, като всеки ден се опитва да свикне с килията си.

-Килия ли, така ли? Пред входа те чака личен шофьор, всичко което искаш е пред теб, само баща ти го няма! Бедничката тя, баща ѝ и липсва. Как търпиш това? Какво правиш г-жо Фериде, че издържаш това?

-Не знам, Къванч, решавам кръстословици, чета списания за бебета, плета и други неща.

-Плетеш?! Ти?! Ти можеш ли да плетеш?

Фериде обяснява, че майка ѝ насила я е научила, защото можело да ѝ потрябва.

Докато вечерят Къванч съобщава на Бирсен, че адвоката на баща ѝ се е обадил, защото не е могъл да се свърже с нея, за да ѝ каже, че утре ще отворят гроба на майка ѝ.

Фериде се ядосва, че толкова време седят, а той сега ѝ го казва. Къванч ѝ отговаря, че досега е мислил, дали тя може да се справи с това или не.

Действието се пренася в къщата на Йълмаз.

Серай пита майка си, дали ще останат тук, защото се чувства все едно са я хванали в капан. Идва Юсуф. Бирсен затваря вратата на стаята и го пита, какво става с него, защо върши такива неща и го пита, кой му е казал, че чичо му Мехмед е направил това. В този момент влиза Йълмаз.

-Защо вратата е затворена, нещо тайно ли си говорите в тази къща, а? - пита Йълмаз.

Бирсен му отговаря, че няма нищо такова, просто са седели и оправяли стаята за лягане.

-Юсуф, хайде ставай, мъжете не приказват много с жените! Серай и ти също, ставай! Леля ви ще ви даде завивки.

Йълмаз затваря врата след тях и припомня на дъщеря си, че в тази къща, само той може да затваря вратите. Йълмаз заплашва Бирсен, че ако не я слуша и не изпълнява какво той ѝ нарежда, ножът, с който Юсуф е наръгал Мехмед ще отиде в полицията.

-Гробът утре ще го отворят. Не се знае колко време ще живеем заедно, но до тогава, недей да плюеш в кладенеца, от който пиеш вода, иначе аз ще те удавя в него! Разбра ли ме! – крещи Йълмаз и напуска стаята.

Фризьорът Илкер изпраща съобщение на Бирсен, за да я пита, дали е добре, защото се притеснява за нея. Бирсен му се обажда и го пита, какво се опитва да направи, нима иска баща ѝ да я убие. Той я моли да се покаже на прозореца, за да види, че е добре и ще си тръгне. Бирсен е изненадана, че Илкер е пред къщата на баща и като се показва на прозореца му казва веднага да си върви.

На вечеря Серай не се страхува от Йълмаз и смело му отговаря. Старецът побеснява!

Йълмаз кара сестра си да се прибере в стаята си, защото иска да си поговори със Серай. А след това изпраща Юсуф да отиде и да се разходи из квартала. Останал на масата с Бирсен и Серай, Йълмаз казва на дъщеря си да отиде да наточи вода, за да се освежи преди да си поговоря.

-Хайде, да поговорим, интересно ми е за какво?! – отвръща Серай.

-Тръгвай, Бирсен, жажда ме мъчи! – подканя Йълмаз дъщеря си. Бирсен със свито сърце взема каната и слиза по стълбите, а Йълмаз става и затваря вратата на стаята и я заключва.

-Татко! – уплашена крещи Бирсен и изпуска каната.

-Какво става? – притеснена пита Серай.

Йълмаз взема ръжена от стената и като поваля момичето на земята го пребива, като чупи и останала част, която не можа да счупи в гърба на Халил.

Бирсен ударя по вратата и моли баща си да не докосва дъщеря ѝ. В другата стая Перихан е закрила ушите си с ръце и плаче.

В същото време Халил, който видя Юсуф тръгва след него и го викат, за да поговорят. Халил му обяснява, че дядо му използва всички само за своя изгода, затова не трябва да му вярва.

-Ти, защо си толкова късно на улицата? – пита Халил.

-Дядо, каза да изляза да се разходя!

-Така ли ти каза!

Халил притеснен хуква към къщата на Йълмаз, като крещи името на сестра си. Тургут също излиза от къщата на Халил. Бирсен отваря и ги лъже, че Серай и баща ѝ са си легнали.

-Дъще, кажи какво става, защото Перихан така ме погледна през прозореца, уверен съм, че нещо е станало вътре – казва Тургут.

-Чичо, наистина нищо не е станало. Утре ще отворят гроба на мама, затова ми стана лошо – обяснява Бирсен и ги отпраща като ги лъже, че всичко е наред.

Тургут казва на Халил да се разходи, за да се успокои. Халил отива пред дома на Зейнеп и ѝ се обажда да излезе.

Зейнеп излиза и силно прегръща Халил. Двамата се разхождат, край брега и сядат на една пейка. Халил ѝ признава, че иска да остане тук, защото се страхува да се прибере, защото си мисли, че отново нещо лошо се е случило.

-Защо сестра ти се е съгласила да се върне в къщата на баща ти?

-Защото не познава друг живот! Колко пъти ѝ казвах да се махне от там, че ще се справим, но не! Трябва да го вкарам в затвора, иначе нямам друг изход!

-Когато така говориш, аз се страхувам! Ами ако не получим очаквания резултат?

Халил ѝ казва, че не смее да мисли за друг изход. Зейнеп му отговаря, че това е така, защото иска да вкара баща си в затвора, но ако получат друг резултат, той няма да може да продължи живота си както преди. Халил прегръща Зейнеп и ѝ казва да не му задава такива сложни въпроси.

Късно вечерта Перихан отива при Тургут и той разбира, че Йълмаз е пребил Серай. Перихан го моли да си тръгнат от тук, защото се е уморила от видяното.

-Не, ние, а ти ще си тръгнеш! Ти няма какво да правиш до този човек!

-А, ти?

-Аз не мога да си затворя очите пред, това което става, Перихан!

Сутринта Бирсен моли дъщеря си да стисне зъби и да потърпи още малко, защото те с дядо ѝ ще отидат на гроба на баба ѝ.

-Да, живите нищо не могат да направят, затова чакаме мъртвите да го направят! Ние нищо не можем да кажем, но чакаме баба да излезе от гроба и да каже! Хайде, върви, мамо, върви! Помоли баба, за да каже нещо, а ти мълчи! – казва Серай.

-В тази къща предметите, стените говорят, но живите не! – отвръща Бирсен.

В същото време Къванч казва на Фериде, че тя е длъжна на отиде на събранието, за да решат, дали да отворят гроба на майка им.

Ще бъде ли открит гроба на Джанет?

Ще разберем съвсем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи