Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 62: Йълмаз разкрива тайна на годежа на Зейнеп и Халил

Добави коментар

Йълмаз ще разкрие тайна, която ще разтърси връзката на Халил и Зейнеп. Вижте какво ще се случи в еп. 62 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 март 2024 по Diema Family.

В епизод 61 на турския сериал „Преплетени съдби“ Какво ще каже Фериде на баща си, че Йълмаз да ѝ прости и позволи да се върне при Къванч? Йълмаз е обзет от гняв и ревност. Той крои коварен план, за да унищожи Халил.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 62 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 март 2024 по Diema Family.

Йълмаз крие тайни и крои планове.

Нова изненада - Йълмаз е предложил брак на Кадер, а тя е приела. Какво ще се случи с тяхната връзка?

Кадер е решена да накаже Йълмаз за убийството на сестра си и Джанет.

Разкритие, което може да промени всичко: Йълмаз показва снимка на Зейнеп, на която се вижда жена в безсъзнание. Коя е тя и какво общо има със Зейнеп?

Джем вижда в създалата се ситуация шанс да си върне дъщеря си.

Вечерта Йълмаз пресреща Халил на улицата.

-Ти, какво, чакаш ли ме, г-н Йълмаз? – пита Халил.

-Вече си пълнолетен, но все още не можеш да разбереш, защо съм ти ядосан? – отвръща Йълмаз.

Халил му отговаря да си гледа работа и тръгва да се прибира. В същото време Тургут се провиква през прозореца към Халил, като му казва да не се занимава с Йълмаз.

-Я се прибирай вътре! Аз срещнах сина си и разговарям с него! – казва му ядосан му Йълмаз.

Бирсен с децата си също излизат на улицата. Серай казва на майка си, че сънят е свършил и Йълмаз отново си е същият Йълмаз.

-Ти, ще ходиш да искаш момичето, а? - пита Йълмаз.

-Да, а теб какво те засяга това?

-Ти, какво посредник ли ми изпрати, за да дойда с теб да искам момичето, нямаш ли език?

-Не, за теб нямам!

-Тогава вземи сестрите си и с тях ходи! - отвръща Йълмаз.

-Какво каза? – не може да повярва Халил.

-Казах ти да вземеш сестрите си и да отидеш с тях! Защо не разбираш? На такова нещо не се ходи сам!

Халил се провиква към Бирсен, че много ще се радва ако тя дойде. Йълмаз казва, че той по-добре ще умре, но никога няма да отиде с него.

-Ти умри, но аз няма да те взема с мен! Но, сестрите ми могат да дойдат с мен, така ли? Разрешаваш ли?

Йълмаз казва, че разрешава и се прибира в къщата.

Тургут, който също е излязъл пред къщата казва на Халил, че Йълмаз има някакъв план. Халил му отговаря, че няма значение за него е важно, сестрите му да дойдат с него.

В същото време Йълмаз се обажда на адвокат Левент и го пита, дали е намерил това, за което го помолил. Не чуваме какво Левент казва на Йълмаз, но той му отговаря, че му трябва не за през деня, а за вечерта.

Действието прескача на сутринта.

Йълмаз продължава да се държи странно. Той дава пари на Бирсен, за да ходи и да си направи прическа, а на Юсуф дава почивен ден. Преди да излезе казва на Бирсен да се обади на Фериде, за да отиде с тях, като добавя, че той няма да се прибере, и няма вероятност да се видят.

В същото време Фериде щастлива изпраща Къванч, който заминава за работа.

-Ще ти докажа, татко, че Къванч ме обича! – мисли си Фериде.

Бирсен се обажда на Фериде и ѝ казва да дойде, за да придружат Халил, да искат ръката на Зейнеп, че баща им е разрешил. Бирсен добавя, че Йълмаз от вчера е много променен.

Йълмаз отива да отвори дюкяна и е изненадан да види, че Кадер го чака пред вратата. Кадер му заявява, че това е последната им среща, защото тя се срамува да излезе сред хора и тръгва да си ходи.

Йълмаз я спира, като ѝ казва, че не разбира какво се е случило. Кадер му отговаря, че вече е на такава възраст, а квартала е започнал да клюкарства зад гърба ѝ, че Кадер е пуснал в дома си непознат мъж.

-За това ли искаш да се разделим?

-А, това не е ли достатъчно? Аз с чест съм живяла до ден днешен и няма да позволя да говорят за мен, че съм жена с леко поведение! – казва Кадер.

Халил се среща с Джем и Армаан в заведението си. Джем му обяснява, че се е видял с Али Фуат преди да умре, за да му каже, че ако смята, че Зейнеп е негова дъщеря, то трябва да разберат всички в това число и Сефер, който иска да я убие. Халил им казва, че трябва да каже на Зейнеп, защото тя трябва да знае. Джем и Армаан го молят да не го прави, защото ако Зейнеп разбере ще се отдалечи от тях, но няма да бъде справедливо, защото те са я отгледали.

В същото време Зейнеп изпраща съобщение на Халил, че ще отиде да се види с Кадер, а след това ще му разкаже какво се е случило.

Кадер се среща с Зейнеп и ѝ разкрива, че Йълмаз е убил и сестра ѝ Солмаз, но за съжаление няма доказателства, но тя няма да позволи да му се размине и за целта, тя ще се приближи много близко до него. Разбираме, че Йълмаз е предложил брак на Кадер, а тя е приела.

-Какъв е вашият план, г-жо Кадер? – пита Зейнеп.

-Ако ви го разкрия, вие ще ме спрете. Само ще ви кажа да чакате същото писмо като на Джанет, само че вътре ще има доказателства.

Джанер се обажда на Халил и го предизвиква да дойде в офиса му. Халил пристига, а Джанер го предизвика, за да може Халил да го набие, но той като не успява сам се наранява, като по този начин иска да покаже на Зейнеп, че Халил е маниак като баща си и така 9да спре годежа на Зейнеп и Халил.

Действието прескача във вечерта. Халил заедно със сестрите си, чичо си, Серай и Юсуф пристигат, за да поискат официално ръката на Зейнеп.

Но изведнъж на вратата се чука и на прага стои Йълмаз. Той се появи пред гостите и поставя снимка на масата, на която се вижда жена в безсъзнание. Йълмаз казал, че това е съпругата на Али Фуат в деня на убийството.

Зейнеп пита Йълмаз, защо прави всичко това. Йълмаз отговаря, че всичко, което той иска, е Зейнеп да знае за кого се омъжва. Той се обръща и към родителите на Зейнеп и казва, че дават дъщеря си за жена на човека, който е наследил цялото наследство на убиеца на бременната си жена. Йълмаз споделя, че Али Фуат е бил в дома им и им е разказал какво се е случило в този ден. Зейнеп пита Халил дали всичко това е вярно. Тя не разбира как Халил е могъл да скрие такова нещо от нея?

Джем вижда в създалата се ситуация шанс да си върне дъщеря си.

-Зейнеп, всичко това е вярно, затова като малка не ти разказахме, за да не се разстройваш, че баща ти е убил майка ти – казва Джем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...