Сериали Комедии

Полицаите от края на града по NOVA

Добави коментар

Любими звезди и една изгряваща влизат в специални униформи в най-новия български комедиен сериал - “Полицаите от края на града"

Най-новият български комедиен сериал „Полицаите от края на града“ стартира на 9 март в 21.00 ч. по NOVA. Поредицата обещава много забавление и настроение за цялото семейство пред телевизионния екран – всеки петък, в праймтайма на телевизията. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми на всички свои платформи и амбицията си да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

 

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала, като пагоните са абсолютно копие на актуалните в момента. Специални обувки и костюми са закупени и произведени за нуждите на продукцията, така че всичко да изглежда максимално автентично.

 

В нова светлина зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров, Виктор Калев. Сериалът е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, които също влизат в полицейски униформи. Много млади и талантливи актьори участват в най-новата българска продукция на NOVA, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Кристиан Милатинов е едно от новите обещаващи попълнения. Той играе  инспектор Колев, а работата си като полицай в сериала, заедно с вече утвърдените лица, определя като истинско предизвикателство.

 

Сюжетът ще пренесе зрителите в ежедневието на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

 

Сериалът е много динамичен, като снимките се случват паралелно на няколко локации. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е изцяло престроено оборудвано за целите на снимачния процес. Нов банков клон е изграден за първия снимачен ден, където с обир започва забавната поредица. А една от основните локации в продукцията - заведението на Джиджи, чиято роля изпълнява Милица Гладнишка, в момента работи като ресторант. Има и няколко къщи, апартаментите на героите в сериала, и всеки е декориран според профила на своя герой.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”