Сериали Комедии

Много мой човек

Добави коментар

Заредени със смях и приключения, сюжетите на комедийната поредица „Много мой човек“ предизвикват главните герои да се превърнат от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.

„Много мой човек“ е комедиен сериал, който проследява живота на трима майстори. Мирослав (Башар Рахал) е традиционен и щастливо женен мъж. Виктор (Юлиян Малинов) е отчаян, защото се развежда, а Петър (Калоян Катинчаров) е много търсен ерген. Покрай никога несвършващите ремонти, с които са заети, момчетата от симпатичната бригада осъзнават, че най-спешна е нуждата да ремонтират отношенията в собствените си семейства.

Тримата майстори ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да ремонтират не само обектите, но и собствения си живот. Заредени със смях и приключения, сюжетите на комедийната поредица предизвикват главните герои да се превърнат от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.

В ролите на тримата майстори зрителите ще видят актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров. Към тях ще се присъединят и Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев, Яна Божанин, Патрисия Господинова и много други.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Много мой човек

Решаващи събития на финала на „Много мой човек“

Петър поема огромен риск в „Много мой човек“

Ще се съберат ли Виктор и Маргарита в „Много мой човек“?

Каква ще е съдбата на Пепи и Майкъл в „Много мой човек“?

Неочаквани събития преобръщат живота на героите в „Много мой човек“