Сериали Комедии

Несломимата Кими Шмид | Unbreakable Kimmy Schmidt

Добави коментар

„Несломимата Кими Шмид“ се радва на огромна популярност в цял свят и е определен от критиците като „първия велик сериал в историята на стрийминг платформите“.

Кими Шмид (Ели Кемпер) е в осми клас, когато преподобният Ричърд Уейн (Джон Хам) я отвлича и я държи в плен в продължение на 15 години в бункер под земята, убеждавайки я, че ядрен апокалипсис е ударил планетата и тя е сред единствените оцелели.

Когато Кими все пак успява да се освободи, решава, че не иска да се връща в Индиана, и започва нов живот в Ню Йорк. Скитайки се из града, тя попада на колоритната хазяйка Лилиан (Карол Кан), която ѝ предлага да се настани в апартамента ѝ на приземен етаж.

Как Кими ще се справи в големия Ню Йорк и ще успее ли да се ориентира в свят, който дори не е подозирала, че съществува, зрителите ще разберат в епизодите на сериала „Несломимата Кими Шмид“.

В главната роля зрителите ще видят очарователната Ели Кемпер, която се сдобива със световна слава и си партнира със самия Даниъл Радклиф (Хари Потър от едноименната сага) във филмовото продължение на култовата поредица – „Кими срещу Преподобния“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Несломимата Кими Шмид

„Несломимата Кими Шмид“ завладява ефира на bTV Comedy