Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.48 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Целият екип от фирмата е на тиймбилдинг, но Еда изчезва. Серкан я намира в безсъзнание в една яма. Когато Еда идва на себе си, тя не си спомня, че са се разделили и си мисли, че все още са заедно. Вижте какво още ще се случи в епизод 48 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 47 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ студената война между Еда и Серкан продължава. Еда си отмъщава на Серкан, при всеки един удобен случай, което го вбесява.


НА КРАТКО какво се случва в еп.48 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 август 2022 по bTV Lady.

Целият екип от фирмата е на тиймбилдинг в Шиле, но Еда изчезва.

Серкан я намира в безсъзнание в една яма.

Когато Еда идва на себе си, тя не си спомня, че са се разделили и си мисли, че все още са заедно.

Лекарят казва на Серкан, че Еда не трябва да заспива в следващите 12 часа. Серкан иска да я заведе във вилата, за да се погрижи за нея, и в колата Еда слага глава на рамото на Серкан.

Серкан казва, че му се иска този момент да продължи вечно. Но какво ще се случи, когато Еда започне да си спомня?

Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.49 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.49 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда е обсебена от идеята да открие истинската причина за раздялата им със Серкан. Вижте какво още ще се случи в епизод 49 на турския сериал...

По-късно групата прави почивка, преди да започне нова игра. Серкан забелязва, че Еда не е на масата с останалите, но никой не знае къде може да е отишла. Цялата група тръгва, за да я потърси, като всички се движат заедно, вместо да се разпръснат. Но Серкан тръгва в обратна посока и, разбира се, намира Еда, която явно се е заблудила и е паднала в една дупка, където е загубила съзнание.

Серкан слиза при нея в ямата и се опитва да я разбуди, но без успех.Текст от potv.bg
...няколко мига на забрава могат да бъдат прекрасни, особено когато любимият човек е близо до теб.

...няколко мига на забрава могат да бъдат прекрасни, особено когато любимият човек е близо до теб.

Еда се събужда в болницата, в стаята за прегледи, а Серкан седи до нея. Тя му се усмихва, нарича го "Любими" и хваща ръката му, но е изненадана от заобикалящата я среда. Серкан, изненадан от нейната ласка и напълно несигурен какво да прави, се опитва да обясни поведението ѝ на лекаря, но той казва, че реакциите ѝ са нормални за човек, който е преживял шок. Той я смята за здрава, но предупреждава Серкан, че Еда е претърпяла сътресение на мозъка и не трябва да спи в продължение на 12 часа, а също така трябва да избягва дългите пътувания.

Серкан решава, че единственият начин да контролира поведението на Еда е да я изолира за следващите дванадесет часа във вилата, където преди това са прекарали прекрасна романтична среща. Серкан обаче очаква, че след като шокът отмине, Еда ще си спомни, че го мрази. Той се обажда на Енгин, за да съобщи на останалите, че Еда е в безопасност и ще бъде с него за известно време.

Текст от potv.bg

По пътя към вилата Еда пита къде отиват. Серкан казва, че я води във вилата, защото е близо до болницата. Еда е много мила и му казва, че би отишла навсякъде с него. Серкан би искал тя да каже това с не объркана памет, а когато тя се сгушва на рамото му, той промълвява, че би дал всичко, за да остане в този миг така завинаги. Тя го чува, но не разбира какво има предвид.

Еда включва радиото и чува позната песен. Очевидно текстът разказва за двойка, която се разделя, защото единият от тях не е честен. Песента разтърсва паметта на Еда и тя изведнъж осъзнава, че връзката ѝ със Серкан е приключила.

Еда иска от него да спре колата, но той, разбира се, не го прави. Така продължават следващите няколко минути от епизода, показващи словесната им битка. Когато пристигат във вилата, и двамата поглеждат към беседката със завеси си спомнят романтичните моменти от вечерта, когато са били заедно.

При влизането в къщата Еда си спомня за закачките "сутрин след" в кухнята и на масата за закуска, когато началото на деня е изглеждало перфектно.

Текст от potv.bg
Серкан предлага на Еда чисти дрехи, а когато влизат в спалнята, виждат леглото и си спомнят за нощта, която са прекарали заедно.
Серкан предлага на Еда чисти дрехи, а когато влизат в спалнята, виждат леглото и си спомнят за нощта, която са прекарали заедно.

Преди Еда да облече чистите дрехи на Серкан, тя се обажда на Джерен и Фифи и им казва, че е преживяла малък инцидент, но е добре и сега е със Серкан на вилата му, а Серкан е казал нещо в колата, което много я обърква. Когато тя се е облегнала на рамото му, той е казал, че му се иска да остане в този момент завинаги. Защо, пита тя, би казал това, ако искаше да се разделят?

Фифи смята, че той е казал това, за да я накара да се чувства удобно, тъй като ѝ е било лошо, но Еда смята, че има нещо повече, и признава, че е обсебена от желанието да открие истината.

Текст от potv.bg

Ефе Акман се обажда на Еда, а Серкан отвръща с ревнива забележка, намеквайки, че въпреки че изглежда, че тя го харесва, Ефе няма да остане в Холдинга много дълго.

Еда отвръща на Серкан, че в неговия живот няма нищо трайно, и с това изяжда сандвича си и заспива на дивана. Когато Серкан разбира, че Еда е заспала, той се опитва да я събуди. Тя отблъсква усилията му, докато той не увеличава звука на телевизора. Еда признава, че е будна и затова трябва да поговорят. Еда се опитва да го накара да разкаже за най-тъжния си ден, за най-щастливия си ден и т.н., в опит да открие улики за раздялата им, но Серкан не иска да говори за нищо лично. Накрая настъпва утрото и Серкан я отвежда вкъщи.

Текст от potv.bg

Серкан казва на Еда, че не бива да идва в офиса, че трябва да си почине, но Еда му отвръща, че той не и е началник и тя може да ходи в офиса, когато си поиска.

Двамата са посрещнати от Айфер, която е ядосана, че Серкан е бил с Еда.

Текст от potv.bg

Вкъщи, след като се облякъл за работа, Серкан вижда Айдан, която се притеснява, че синът ѝ ще напусне дома им и ще заживее самостоятелно някъде другаде.

Айдън иска Алптекин да поговори със Серкан и да разрешат различията си, но Алптекин знае, че проблемът, който има със сина си, не може да бъде разрешен с "един разговор".

Серкан учтиво отказва закуска с родителите си, като се оправдава, че има среща в офиса с Пъръл и Енгин.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...