Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.47 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Студената война между Еда и Серкан продължава. Еда си отмъщава на Серкан, при всеки един удобен случай, което го вбесява. Вижте какво още ще се случи в епизод 47 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 август 2022 (вторник) по bTV Lady.

В епизод 46 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Ефе предлага на Еда да работи за него в „Арт лайф“, а тя се съгласява. Разбирайки за това Серкан е против, но какво може да направи?


НА КРАТКО какво се случва в еп.47 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 август 2022 (вторник) по bTV Lady.

Серкан казва на майка си, че е решил да напусне имението, а Айдън приема трудно неговото решение.

Еда разбира, че леля ѝ е ипотекирала цветарския магазин, за да плати за образованието ѝ.

Еда се връща в университета.

Студената война между Еда и Серкан продължава. Еда си отмъщава на Серкан, при всеки един удобен случай, което го вбесява.

Двете предложения за дизайн на пристанището са направени, клиентите избират дизайна на Еда, но дали Серкан няма пръст в това?!
Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.48 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.48 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Целият екип от фирмата е на тиймбилдинг, но Еда изчезва. Серкан я намира в безсъзнание в една яма. Когато Еда идва на себе си, тя не...

Айдън изразява добротата си към Еда, но тя се радва, че връзката им със Серкан е приключила. Единствената ѝ загриженост, както и тази на Алптекин, е благополучието на синът им, но те прекаляват.

Айдън моли сина си да поговори с баща си, а Серкан ѝ отговаря, че като се сеща какво е направил, направо ще полудее и не иска да го вижда повече, затова не е редно и да остане да живее в имението и е решил да се изнесе.

-Какво?! – изненадана е майка му.

-Мамо, съжалявам, но не мога да остана тук, така че ще говорим за това по-късно, нали?! Хайде лягай си! Късно е! – казва Серкан и оставя майка си сама.
Текст от potv.bg

В същото време Еда и момичета играят на дартс, а мишената е снимката на Серкан.

-Надявам се, че ме виждаш навсякъде Серкан Болат – казва Еда, като хвърля стреличка уверено в портрета му и уцелва в десетката.

Фифи и Джерен питата Еда, как е работа, а тя им отговаря, че заплатата ѝ е много добра, но жалко че не може да плаща за университета, защото няма такава система.

Джерен предлага да отидат в университета, а тя ще е неин адвокат, ще създадат малко напрежение и мисли, че ще се получи Еда да си плати таксата.

-Много ви обичам, но трябва да го направя сама, ще отида да говоря с ректора – заявява Еда.

Фифи и Джерен признават на Еда, че леля ѝ е ипотекирала цветарския магазин, за да плати за обучението ѝ.


Текст от potv.bg
Серкан намира отдушник за стреса си у дома и в офиса, като тренира.
Серкан намира отдушник за стреса си у дома и в офиса, като тренира.

Еда отива в университета и се среща с ректора, на който обяснява, как е загубила стипендията си, но сега има работа при Ефе Акман и той ѝ позволява да се запише отново.

Щастлива Еда отива в офиса и съобщава, че се връща в университета и пита Ефе, дали има нещо против, че е казала, че работи с него, а той ѝ отвръща, че с готовност би изнесъл и реч в университета, ако е нужно.

Серкан поздравява Еда, че е взела решение да продължи с обучението си, защото заслужавала най-доброто.

Текст от potv.bg

Сейфи пристига в офика с нещата на Еда, а Лейля му обяснява, че Еда работи в офиса, но положението е много объркано, и сега избягват да съобщават на Еда за Серкан, а на Серкан за Еда, а Еда се съгласила да се върне и сега работи с Ефе.

-Той е мил човек нали? – пита Лейля имайки предвид Ефе.
-Няма по-мил човек от г-н Серкан – отвръща Сейфи.

Еда вижда Сейфи и го пита, какво прави тук, а той отговаря, като оставя един кашон до бюрото ѝ, че носи личните ѝ вещи, а също така и подаръците, които е купувала на г-н Серкан. Вратата на кабинета на Серкан е отворена и той вижда и чува всичко.

-Серкан е поискал това, нали, да не остане и следа от мен? – досеща се Еда, като поглежда към Серкан.

Еда ядосана взема кашона и го изхвърля в контейнера, а Серкан я наблюдава.

Текст от potv.bg

Ефе и Серкан оглавяват състезаващите се екипи за ландшафтният дизайн на пристанището. Ефе оставя Еда да ръководи проекта и да направи презентацията пред клиентите. Когато настъпва денят за представяне на проектите, Серкан казва на Ефе, че ще закара Еда до мястото на събитието.

Еда е изненадана и раздразнена, че Серкан си е позволил това, особено когато се опитва да ѝ даде съвет за представянето.

След като двете предложения за дизайн са направени, клиентите избират дизайна на Еда.

Енгин и Пъръл разбират, че Серкан нарочно е направил неадекватна презентация, за да спечели отборът на Еда.

Ефе предлага да организират пътуване до Шиле, за да отпразнуват успеха на компанията и да продължат сплотяването на екипа, но Серкан не е ентусиазиран.

Текст от potv.bg

Вечерта Еда признава на леля си, че знае от приятелките си, че тя е ипотекирала цветарския магазин, за да плати за образованието ѝ и ѝ се извинява, че не е трябвало да крие нищо от нея, а леля ѝ се извинява, че се е обадила на баба ѝ, защото образованието е било най-важното за нея, затова е била принудена да се обади.

-Ще работим и ще се справим. Нямаме нужда от баба! – казва Еда.
-Не нямаме – съгласява се Айфер.
Текст от potv.bg

На другия ден всички пристигат в Шиле и когато си мислят, че Серкан няма да дойде, той изненадващо за всички се появява.

Ръководителят на мероприятието разделя групата на два отбора, като всеки отбор избира и капитан. Разбира се, Еда е капитан на единия отбор, а Серкан е другият капитан. Първата игра е управление на високопроходими автомобили по кално, доста опасно трасе, за да се види кой ще завърши пръв.

Еда е шофьор на едното превозно средство, а Серкан е неин навигатор; Ефе е шофьор на другото превозно средство, а Селин е навигатор.

Еда се възмущава от всичко, което казва Серкан, и прекарва повече време, хвърляйки му гневни погледи, отколкото да обръща внимание на пътя. Тя не обръща внимание на указанията му, дори е небрежна и пренебрегва предупрежденията му. Когато тя нарочно поема по грешен път, за да му се противопостави, те се озовават на скала с изглед към морето. Еда слиза ядосана, Серкан я следва и се извинява, но това не успокоява гнева и болката ѝ.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...