Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.49 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда е обсебена от идеята да открие истинската причина за раздялата им със Серкан. Вижте какво още ще се случи в епизод 49 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 48 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ целият екип от фирмата е на тиймбилдинг, но Еда изчезва. Серкан я намира в безсъзнание в една яма. Когато Еда идва на себе си, тя не си спомня, че са се разделили и си мисли, че все още са заедно.


НА КРАТКО какво се случва в еп.49 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 август 2022 по bTV Lady.

Серкан разбира, че Ефе е искал да купи акциите на Ферит, затова моли Селин да се опита да купи акциите на Ферит.

Фифи предлага начин, как да спасят цветарския магазин на Айфер.

Еда се връща в офиса и е обсебена от идеята да открие причината за раздялата им със Серкан.

Пъръл има рожден ден и си мисли, че Енгин ще я изненада с вълнуващо парти.

Алптекин се опитва да се сдобри със Серкан, затова събира момчетата от фирмата, за да си направят състезание по видеофутбол.

Текст от potv.bg

Пъръл, Селин и Енгин са в кабинета на Серкан, където Серкан им казва, че не вярва Ефе Акман. Той не може да разбере, защо е избрал да се присъедини точно към тяхната архитектурна фирма, след като в страната има много други със същия размер и значение. Притеснява го и фактът, че Ефе е поискал да купи 5% от акциите на Ферит - ход, който би му дал контрол над компанията.

Серкан казва на Селин да се опита да откупи обратно акциите си от Ферит и нарежда на Енгин да проучи живота на Ефе и на бизнеса му в Италия. Серкан предупреждава Енгин да не казва нищо на Ердем.

Текст от potv.bg

Фифи се опитва да намери начин да спаси цветарския магазин на Айфер, тъй като вземането на пари назаем в този момент е невъзможно. Тя предлага на Айфер да даде под наем свободната сграда на някого, който да я превърне в малко кафене. Приходите от наема и допълнителният трафик около кафенето, могат да увеличат продажбите на цветя и да спасят бизнеса ѝ. Айфер приема идеята.

Текст от potv.bg

Еда отива в офиса и е посрещната от Ефе. Когато Серкан я вижда, той ѝ казва, че трябва да си почива вкъщи, но Еда му отвръща, че се чувства добре. Всъщност тя напомня на Ефе, че ѝ е обещал сладолед.

Серкан проявява ревност, когато Еда и Ефе прекарват времето си заедно.

Текст от potv.bg

По-късно, на среща на съдружниците, Селин иска да се отърве от Джерен, като изтъква, че тя няма опит, а компанията им се нуждае от някой опитен адвокат. Но явно основната причина на Селин е, че Ферит изглежда харесва Джерен.

Ферит застава на страната на Джерен и когато се гласува, резултатът е 2:2. Серкан обявява, че Джерен ще продължи да бъде адвокат на компанията.

Ефе иска с неговия екип и Еда да се премести от сградата на "Лайф Арт", така че присъствието и работата му с Еда да не предизвикват напрежение със Серкан, но Серкан е против. Ефе се противопоставя на едностранното решение на Серкан.

Текст от potv.bg

Селин вижда Ферит да пие кафе в стаята за почивка и го пита за акциите на компанията му. Ферит признава, че Ефе Акман е предложил да купи акциите му, но той не ги продава. Всъщност той казва, че се забавлява, че неговите малки 5 % от компанията са се превърнали в такъв проблем за хората, които притежават 45 %. Селин се дразни, че присъствието на Ферит в офиса постоянно ѝ напомня, че той я е оставил.

Пъръл съобщава на служителите, който работят в екипа на Серкан, че трябва да е преместят на горния етаж.

-Значи местиш хората си, за да не се преместя аз с моите хора, така ли? – пита Ефе, а Серкан му отговаря положително . Ефе казва на Серкан, че не може да вземе това решение сам, тъй като те са равноправни партньори.
-Може да имаме равни дялове, но не всичко е акции, Ефе. След като аз съм казал, че холдинга трябва да остане в тази сграда, то той ще остане – обяснява Серкан.

-Серкан, аз съм много спокоен и търпелив човек и в крайна сметка ако искам нещо, го получавам – отвръща Ефа, а Серкан му казва, че му пожелава успех.

Текст от potv.bg

Еда, обсебена от идеята да открие истинското причината за раздялата им със Серкан, разпитва Пъръл и я пита, дали той не ѝ е казал нещо, а Пъръл ѝ отговоря, че това е Серкан и той крие чувствата и мислите си.

-Чувствам, че не е честен с мен, но може би не са му останали чувства – казва Еда.
-Знаеш ли, когато изчезна и всички ние тръгнахме да те търсим, Серкан остана, той усети къде си, Еда. И ако за теб това не са чувства, не знам какво е? – обяснява Пъръл.

Еда си спомня, че Серкан е казал, че ако е използвал логиката си, е щял да избере Селин за партньор в живота.

-Това е причината, Серкан следва логиката си – отвръща Еда и се прибира в офиса, при Пъръл идва Лейля, която е единствената в компанията, която си спомня, че днес е рожденият ден на Пъръл.Тя подарява на Пъръл малко парче торта със свещичка на него, като я моли да се намисли някакво желание.

Междувременно Пъръл е забелязала как Енгин разговаря с Ферит за плановете за вечерта и тя си мисли, че той е организирал изненадващо празненство за рождения ѝ ден.Тя разговаря със Селин и изразява надеждата си, че Енгин е осъзнал по-добре чувствата си към нея.

Текст от potv.bg

По-късно Еда пита и Лейля дали знае защо Серкан е скъсал с нея, а Лейля казва, че не. Еда я пита, дали Серкан не се интересува от възобновяване на връзката със Селин, но Лейла отговаря, че не мисли така. Тя смята, че в момента Селин се интересува прекалено много от Ферит.

Лейля казва на Еда, че е силна жена и не трябва да се отказва от връзката си със Серкан, защото е извадила на показ най-добрата му страна.

Текст от potv.bg

Алптекин, след като Айдън го помоли да оправи отношенията със сина си, се обажда на Енгин и му предлага да събере момчетата за състезание по видеофутбол тази вечер. Енгин се обажда на Ферит, Ефе и Серкан да се срещнат същата вечер в имението на Болат, но Серкан казва, че не иска да се присъедини.

Настъпва вечерта, а Пъръл все още не се е чула с Енгин, който изобщо не знае, че Пъръл има рожден ден. Той, Ефе и Ферит са с Алптекин и чакат Серкан и Сейфи да се присъединят към тях за състезанието.

Селин пита Пъръл дали иска да направят нещо специално; Пъръл предлага да отидат в караоке бар с момичетата. Тя се обажда на Еда и Лейля, които приемат поканата ѝ да се присъединят към тях в караокето.

Пъръл кани и Ердем, който вижда да спи под една от билярдните маси в стаята за отдих. Първоначално той отказва поканата, но когато Пъръл му казва, че там ще бъде и Фифи, той веднага приема.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...