Актуално Какво ще се случи...

„По-красива от теб“, еп. 14, (bTV Lady) – какво ще се случи

Добави коментар

Емир се връща в клиниката, но само за две седмици, но Кая има идея, как да го върне за постоянно. Вижте какво ще се случи в еп. 14 на турския сериал „По-красива от теб “, който може да гледате от 21:00 часа на 13 ноември 2023 по bTV Lady.

В епизод 13 на турския сериал „По-красива от теб“ С пристигането на Али цялото внимание се насочва към него. Докато Ефсун се опитва да предотврати разкриването на връзката си с Али, Емир се опитва да се справи с чувството на ревност, което изпитва за първи път в живота си. Дали това е завист към Али Бъчакчъ, че е по-добър хирург от него или това е...?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 14 на „По-красива от теб“, който може да гледате от 21:00 часа на 13ноември 2023 по bTV Lady.

Первин се връща в клиниката и казва на Ефсун, че ще остане, докато Емир се върне. Сега целта на Ефсун е да върне Емир. Тя прави всичко възможно, за да го върне, но нищо не ѝ помага.

Тогава Ефсун решава да се възползва от договора, който Емир е подписал с клиниката - Емир по закон трябва да работи две седмици преди да напусне. Емир се връща в клиниката. Кая казва, че знае начин да върне Емир за постоянно в клиниката.

Сарп се шегува с приятеля си, че всички клиники се надпреварват да имат хирург като него, а той върти ножа в неговата кухня.

Сарп се шегува с приятеля си, че всички клиники се надпреварват да имат хирург като него, а той върти ножа в неговата кухня.

© По-красива от теб

Емир е в кухнята на заведението на приятеля си Сарп. Сарп се шегува с приятеля си, че всички клиники се надпреварват да имат хирург като него, а той върти ножа в неговата кухня. Сарп го моли да се усмихне, а и му припомня, че е напуснал клиниката по-собствено желание.

-Не очакваше това от мен, нали? – пита го Емир.
-Така е не отиде в клиниката, не отиде да тичаше, а дойде тук, явно има проблем, казвай какъв е?!

Емир му отговаря, че толкова е свикнал да работи, че като е останал без работа е дошъл при него.

В този момент се обажда Джем, братът на Емир. Емир го предупреждава да не казва, че е при него. Джем моли Сарп за пари, за да плати ремонта на колата. Емир му прави знак, че ще даде пари, но има едно условие.

Сарп казва на Джем, че ще му даде пари, но има едно условие. (Какво е условието на Емир за момента не е разкрито пред зрителите.)

Ефсун, Бинур

Ефсун, Бинур

© По-красива от теб

Ефсун седи тъжна на терасата на клиниката, когато при нея идва Бинур.

-Емир го няма, Первин е тук, а всички останали ме мразят! - казва Ефсун.

Бинур отвръща, че това тук не ѝ прилича на клиника, а на лудница. Ефсун се чувства виновна, че Емир е напуснал, а Бинур казва, че във всичко това има нещо нередно и тя ще разбере какво и започва да сипе клетви срещу Емир. Ефсун казва, че много ѝ липсва родния край, чифлика, конете, но за да се върне, трябва да оправи неща, но не знае как да го направи. Бинур ѝ казва, че трябва да стане Ефсун от чифлика, защото там много добре се справяше със задачата да управлява хората.

-Хайде, време е да се превърнем в шефове! – казва Ефсун и скача от стола.
Как Ефсун смята да върне Емир?

Как Ефсун смята да върне Емир?

© По-красива от теб

Ефсун се изправя пред колегите си и им казва, че всички искат и имат една цел, Емир да се върне, затова те трябва да се обединят и да си помагат.

Колегите ѝ са съгласни да се обеднят, след като това ще доведе до връщането на Емир.

Яшар пита Ефсун, как смята да върне Емир, а тя му отговаря, че има една идея.

Емир, Ефсун

Емир, Ефсун

© По-красива от теб

Действието прескача Ефсун се една дебела папка отива в кухнята на заведението на Сарп, където Емир се изявява като готвач.

-Мислих, че ще работиш в клиника, а ти си станал готвач! – казва Ефсун.

Емир я пита как го е открила, а Сарп си признава, че той ѝ е казал и казва, че ще ги остави насаме, за да си поговорят.

Емир кара Ефсун да опита салата, която току-що е приготвил. Ефсун го пита, какво има в соса, а той ѝ отговаря, че е добавил щипка любов. Ефсун без да иска си опарва ръката. Тя казва на Емир, че ще намокри ръката си и ще ѝ мине, Емир ѝ казва, че ще излязат, за да намажат изгореното.

Докато Емир се грижи за раната ѝ, пристига Яшар, който се опитва да убеди Емир да се върне. След него идват и се изреждат и останалите колеги от болницата, за да се опитат да го уговорят да се върне, но всичко е напразно.

Ефсун се опитва да размекне Емир

Ефсун се опитва да размекне Емир

© По-красива от теб

Ефсун говори със Сарп и го пита, дали има нещо, което Емир обича, за да го накара да омекне. Сарп ѝ признава, че Емир си пада по-старите турски филми.

Вечерта Емир се прибира и вижда Ефсун пред телевизора в градината с кофа пуканки. Ефсун го вика да при нея, за да гледат филма заедно, защото е много интересен. По едно време на входната врата се звъни. Емир казва, че той ще отиде да провери кой е. Отваряйки врата вижда младеж с букет рози, който казва, че са за Ефсун.

Емир дава бакшиш на младежа и взема розите, а след това поглежда картичката от кой са и като вижда, че са от Али ги изхвърля ядосан в кофата за боклук...

Емир дава бакшиш на младежа и взема розите, а след това поглежда картичката от кой са и като вижда, че са от Али ги изхвърля ядосан в кофата за боклук.

© По-красива от теб
© По-красива от теб

Ефсун го пита, кой е бил, а той ѝ отговаря, че е било грешка. Ефсун се разплаква на една от сцената на филма. Емир става и сяда до ней и като избръсва една от сълзите ѝ, я пита защо плаче.

-Тези филми ме разчувстват и се натъжавам, и ти се натъжи, нали?
-Стига глупости, Ефсун! Не!
-Стига де и ти си човек, и ти се вълнуваш!
-Сега разбрах! Сарп ти каза, вали? Ти не искаше да гледаш филм, а искаше да се разчувствам и върна в клиниката!

Ефсун го моли да се върна, а Емир ѝ отвръща, че филмът е свършил и се прибира.

Ефсун, Емир

Ефсун, Емир

© По-красива от теб

Сутринта Ефсун отива при Емир и му казва, да се приготви, защото идва с нея в клиниката.

Ефсун решава да се възползва от договора, който Емир е подписал с клиниката - Емир по закон трябва да работи две седмици преди да напусне. Само така тя успява да върне Емир в клиниката.

В същото време Серпил заплашва Кая, че ако не задържи Емир в клиниката с бракът им е свършено.

В същото време Серпил заплашва Кая, че ако не задържи Емир в клиниката с бракът им е свършено.

© По-красива от теб
Емир се връща в клиниката, но не иска да работи.

Емир се връща в клиниката, но не иска да работи.

© По-красива от теб

Емир се връща в клиниката и целият екип на болницата е щастлив.

Емир се връща в клиниката, но не иска да работи. Разбирайки от асистентската си, че Первин се е върнала, Емир ѝ казва да не отменя прегледите му и отива да търси Ефсун.

Первин, Кая

Первин, Кая

© По-красива от теб

Кая отива при Первин и ѝ казва, че има начин да върнат Емир за постоянно, а не само за две седмици.

Какъв е начинът ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По-красива от теб

„По-красива от теб“, еп. 17 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 15 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 13, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 12, (bTV Lady) – какво ще се случи