Актуално Какво ще се случи...

„По-красива от теб“, еп. 15 , (bTV Lady) – какво ще се случи

Добави коментар

Ефсун намери начин и върна Емир в клиниката за две седмици. Но Первин усложнява нещата, като решава да разгневи Емир и по този начин да го върне в клиниката, като извиква Али Бъчакчи за нов хирург в клиниката. Вижте какво ще се случи в еп. 15 на турския сериал „По-красива от теб “, който може да гледате от 21:00 часа на 14 ноември 2023 по bTV Lady.

В епизод 14 на турския сериал „По-красива от теб“ Емир се връща в клиниката, но само за две седмици, но Кая има идея, как да го върне за постоянно.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 15 на „По-красива от теб“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 ноември 2023 по bTV Lady.

Ефсун намери начин и върна Емир в клиниката за две седмици.

Но Первин усложнява нещата, като решава да разгневи Емир и по този начин да го върне в клиниката, като извиква Али Бъчакчи за нов хирург в клиниката.

Емир започва да обвинява Ефсун, че е довела Али в клиниката, но истината е съвсем друга.

Ефсун се кара с майка си.

Емир се ядосва и отива да язди кон. Ефсун също отива там. Когато се срещат, те се забавляват. В същото време Али отива да види Аслъ в конюшнята. Аслъ и Ефсун всячески се опитват Емир и Али да не се срещнат, но…

ВСИЧКО ЗА „По-красива от теб“
„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

Вижте повече

„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

Али започва да приема клиенти в клиниката, но само известни и само млади звезди. Дали пък отказа на Али да приеме известна възрастна турска актриса няма...

Кая идва при Первин и ѝ казва, че има начин да върнат Емир като отпрати Ефсун. Первин му казва, че това няма как да стане, защото бъдещето на Ефсун е в клиниката, но тя е помислила и е намерила начин как да върне Емир. Кая е изненадан и се интересува как, а Превин му отговаря, че след малко ще разбере.

В същото време Али Бъчакчъ се обажда на Ефсун, но тя му затваря. Емир идва при нея с кутия бонбони и я пита, защо не му е казала, че майка ѝ се е върнала. Ефсун му отговаря, че не знае.

Емир ѝ благодари, че прави много за него и докато е тук ще се опита да я улесни. Ефсун му благодари, но му казва, че и тя няма да остане още дълго в клиниката. Емир признава на Ефсун, колко неща е променила за краткото време, което е била в клиниката. Колегите му никога не са си говорили помежду си, нито в бара, нито в клиниката, била са като самостоятелни единици, а сега целият екип е като едно цяло. Ефсун се смее, че те се арата постоянно. Емир ѝ отговаря, че няма значение защото така се опознават хората. Преди да се запознае с нея не го бил забелязал.

-Но, теб всички те обожават, а това е нещо, с което аз не бих успяла!

-Г-це, защо си мислите, че ви намирам за опасна?

-Защо?

-Защото имате сърце, с което можете да завладеете света!

-Но, не и вас!

В този момент Первин изпраща съобщение на Емир, че ги очаква с Ефсун.

Преди да тръгнат Ефсун го моли през тези две седмици да не се карат. Емир се съгласява.

Но Первин усложнява нещата, като решава да разгневи Емир и по този начин да го върне в клиниката, като извиква Али Бъчакчи за нов хирург в клиниката.

Емир и Ефсун са шокирани. Те не разбират как се е случило и защо, но Емир определено е бесен.

Емир започва да обвинява Ефсун, че е довела Али в клиниката, защото ѝ няма доверие.

Но истината е, че Емир просто я ревнува жестоко от него, това е определено ясно. По тази причина той започва да се отнася негативно към Али, защото вижда интереса му към Ефсун.

Джем започва работа като сервитьор в заведението на Сарп. Бурджу не е уверена, че Джем ще издържи на работата. Сарп казва, че момчето е сериозно.

След като Али Бъчакчъ започва работа в клиниката, между Кая и Первин възниква напрежение. Кая не разбира защо се е обадила на Али, тъй като са искали да си върнат Емир. Первин казва, че всичко върви по нейния план. Тя е сигурна, че така егото на Емир ще бъде наранено от Али, и така ще си го върнат.

Ефсун се кара с майка си, че с това, което е направила нищо няма да постигне, защото тя не знае, че Емир иска само едно да бъде обичан от баща му.

-Емир няма проблем с Али, а с баща си!

-Емир, няма да си тръгне, а ти в този период бъди близо до Али!

-Сигурно имаше предвид Емир.

-Не, Али! Колко си по-близо до Али, толкова повече ще вбесиш Емир.

-Не, ти си полудяла, заради тази амбиция, ти приличаш на вещицата от приказката, само ти липсва ябълката! – казва Ефсун и бясна излиза от кабинета на майка си.

В този момент Аслъ, която си пада по Али се обажда на Ефсун и я пита, защо не ѝ е казала, че Али ще работи в нейната клиника и я пита, дали отново са заедно. Ефсун ѝ казва, че това няма как да стане, а и никой не трябва да разбира за връзката им. Аслъ ѝ казва, че си е помислила, че заради Али са се скарали с Емир, защото той ядосан е дошъл и везел един кон и отишъл да язди. Ефсун ѝ казва, че и тя ще дойде.

Ефсун също си взема един кон и намира Емир, а след това двамата много се забавляват.

Али също отива да види Аслъ в конюшнята. Аслъ и Ефсун се опитват всячески да не позволят на Емир и Али да се срещнат.

Изведнъж един от конете в конюшнята се разболява и Емир и Ефсун спасяват живота му. Аслъ, като чува за това, тича заедно с Али.

Какво ще се случи след като Емир види Али? Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По-красива от теб

„По-красива от теб“, еп. 17 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 14, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 13, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 12, (bTV Lady) – какво ще се случи