Актуално Какво ще се случи...

„По-красива от теб“, еп. 13, (bTV Lady) – какво ще се случи

Добави коментар

С пристигането на Али цялото внимание се насочва към него. Докато Ефсун се опитва да предотврати разкриването на връзката си с Али, Емир се опитва да се справи с чувството на ревност, което изпитва за първи път в живота си. Дали това е завист към Али Бъчакчъ, че е по-добър хирург от него или това е...? Вижте какво ще се случи в еп. 13 на турския сериал „По-красива от теб “, който може да гледате от 21:00 часа на 10 ноември 2023 по bTV Lady.

В епизод 12 на турския сериал „По-красива от теб“ Емир изнася лекция на симпозиума, а след това хвърля бомбата, като просто казва, че напуска клиниката, но дали наистина иска да напусне?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 13 на „По-красива от теб“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 ноември 2023 по bTV Lady.

Али принуждава Ефсун да вечеря с него и в последния момент Ефсун отказва да вечеря с Емир, като казва, че има спешен случай. Емир вижда Ефсун в ресторанта с Али.

След вечерята с Али Ефсун се присъединява към масата на Емир. Двамата водят дълъг разговор.

Первин се връща в клиниката и казва на Ефсун, че ще бъде тук, докато Емир се върне. Сега целта на Ефсун е да си върне Емир.

Али, Ефсун

Али, Ефсун

© По-красива от теб

Ефсун се облича за вечерята с Емир. Бинур като я вижда възкликва: - Тея по червения килим пасти да ядат!

Ефсун я пита, дали е прекалено за среща с Емир. Бинур я успокоява, че като за среща с Емир не е прекалено, защото не се знае как той ще дойде. Ефсун иска да махне обиците. Бинур я спира, като ѝ казва, че тъй като вече не са колеги с Емир и правилата не важат, нещо може да се случи между тях.

В този момент Ефсун получава съобщение от Емир, в което ѝ казва, че е резервирал място в красив ресторант на брега.

Излизайки от стаята Ефсун среща Али, който ѝ казва, че е прекрасна. Али я кани навечеря и ако не дойде ще разкрие истината за нея.

Ефсун е принудена да вечеря с Али и изпраща съобщение на Емир, че ѝ е изскочила спешна работа и предлага да отменят вечерята.

Гюлтен вижда Али с Ефсун и се обажда на Емир и го кани да отиде при тях, защото уж колегите искат до го видят.

Ефсун е нервна, а Али я пита какво става с нея. Ефсун казва, че не е вярно и му признава, че не са се разделили по най-добрия. Али казва, че след това е разбрал, че е права, защото той е обръщал внимание само на кариерата си. Ефсун отвръща, че това не е бил най-важният проблем, но както и да е вече са приятели.

-Ефсун, защо трябва да се правя, че не те познавам?
-Али, аз не станах хирург, учих дерматология, никой тук не знае, че съм хирург! Моля те, не казвай нищо на никого!

Ефсун се обръща и вижда колегите си от клиниката на съседната маса, как ги гледат и започва да се паникьосва, че се е изложила…

Али я пита, дали като шеф не се страхува прекалено много от екипа си и предполага, че с Емир не са в добри отношения.

Мете казва на колегите си, че Ефсун е на бизнес среща с Али, за да ядоса Емир. Гюлтен казва, че според нея не среща по-бизнес, а има нещо общо.

Емир идва при колегите си, а Гюлтен уж случайно показва с ръка и пита, дали това отсреща не е Ефсун. Усмивката на Емир замръзва. Гюлтен пита, дали Ефсун не е с известния Али Бъчакчъ.

Емир става и се насочва към тяхната маса и ги поздравява. Ефсун притеснена да го види, казва, че с г-н Али просто разговарят. Емир поглежда към Ефсун и казва, че има уговорка за вечеря и си тръгва. Ефсун се натъжава.

Късно, но все пак Ефсун отива в ресторанта, където я покани Емир и му се извинява.

-Няма проблем!

Ефсун се оправдава, че Али Бъчакчъ много е настоял и тя не е можела да му откаже. Емир отвръща, че е забелязал, че е настоятелен от хората, които не се отказват.

-Добре, Емир, да не говорим за Али Бъчакчъ! Как беше вечерята?

Емир отговаря, че е била невероятна, но кухнята е затворила.

-Дори и да е така, ти си толкова чаровен, че ще ми поръчаш нещо!
-Ще го уредя, само поискай!

Емир вика един от сервитьорите и му казва на ухо, че знае, че е късно, но можели да поръча специалитета. Младежът му отговаря, че след малко „идва“.

Ефсун пита Емир, дали се е договорил с някоя клиника и дали заради нея напуска. Емир отговаря, че за стотен път ще ѝ повтори, че не е заради нея.

-И аз за стотен път ще ти повторя, че не искам тази клиника! Аз ще замина, ще остане за теб!

Емир ѝ обяснява, че проблемът му не е с нея, а с баща му и ако не е била тя, той е щял да намери друг съдружник.

Емир иска да знае защо Али Бъчакчъ се е срещнал с нея. Ефсун ми отговаря, че не са говорили за съществени неща. Емир се ядосва.

-Ти, завиждаш на Али Бъчакчъ! Той е по-добър хирург от теб! Неговите методи се обсъждат на симпозиуми, а операциите му се предават на живо!

Емир я заплашва, че не знае какво ще стане с нея ако каже още една дума. Ефсун млъква.

Ефсун предлага на Емир да седнат край басейна, за да се почувстват все едно са на почивка. Ефсун си потапя краката и казва на Емир да побърза, защото водата е топла. Емир също потапя краката си басейна и се усмихва на хрумванията на Ефсун.

Емир казва на Ефсун, че съдружието им е приключило. Ефсун ме отговаря, че е нямало нужда от този инат и амбиции, защото така и така, тя след 3 месеца си тръгва.

Ефсун пита Емир, че онзи ден като са говорили, той е казал, че Кая не му е баща, какво е имал предвид. Емир ѝ отговаря, че имат проблем от миналото, който трудно може да се реши. Ефсун се извинява, че е попитала.

-Нали ти ми каза, че си израснала без майчина любов, а аз израснах без бащина! И не знам какво е това!

Емир изпраща Ефсун до хотелската ѝ стая, а тя му предлага да му направи кафе. Емир се съгласява и тъкмо да влязат, когато се появява Али с шампанско в ръка и две чаши. Той казва, че г-н Кая му го е изпратил. Емир им пожелава лека вечер и си тръгва. Ефсун е бясна на Али и го пита, какво прави пред стаята ѝ и какво ще обясни на хората си.

-Това е последната ни вечер, ще си поговорим!
-Не, не няма да говорим! Утре пътуваш, ще си легна рано! Лека нощ!

Первин се връща в клиниката и казва на Ефсун, че ще бъде тук, докато Емир се върне.

-Ако утре се върне Емир, аз ще си тръгна! – казва Первин.
-Добре не забравяй тези думи! – казва Ефсун.

Сега целта на Ефсун е да си върне Емир

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По-красива от теб

„По-красива от теб“, еп. 17 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 15 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 14, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 12, (bTV Lady) – какво ще се случи