Актуално Какво ще се случи...

„По-красива от теб“, еп. 17 , (bTV Lady) – какво ще се случи

Добави коментар

Али постоянно търси Ефсун, а Емир е много ядосан от всичко, което се случва напоследък, и едва сдържа гнева си... Вижте какво ще се случи в еп. 17 на турския сериал „По-красива от теб “, който може да гледате от 21:00 часа на 16 ноември 2023 по bTV Lady.

В епизод 16 на турския сериал „По-красива от теб“ Али започва да приема клиенти в клиниката, но само известни и само млади звезди. Дали пък отказа на Али да приеме известна възрастна турска актриса няма да сближи Емир и Ефсун.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 17 на „По-красива от теб“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 ноември 2023 по bTV Lady.

Гюлтен се интересува, дали Али и Ефсун не са се познавали от преди.

Ефсун накара Кая да се замисли и да си спомни за миналото, когато заради работата не обръщал внимание на Емир. Дали Кая ще се извини на Емир.

Али постоянно търси Ефсун, а Емир е много ядосан от всичко, което се случва напоследък, и едва сдържа гнева си...

ВСИЧКО ЗА „По-красива от теб“

Емир и Ефсун приемат заедно Емел Мюфтоглу. Тя им казва, че двамата са толкова хубави, че ѝ пълнят душата, защото ѝ е омръзнало да гледа противни и злобни хора около себе си. Тя ги пита, дали са гаджета.

Двамата в един глас отговарят, че няма начин, те просто са съдружници. Ефсун казва на жената, че двамата с Емир са ѝ почитатели. Емел им казва, че е решила да си направи пластична операция, за да се превъплъти в ролята на тридесет годишна жена. Емир и Ефсун ѝ казват, че първо трябва да ѝ направят изследвания, а след това ще видят.

Емел казва на Емир, че иска той да дойде с нея. Ефсун казва, че Емир има много работа, а жената я пита, да не би да ревнува от нея.

Гюлтен вижда Бинур и я пита, дали Али и Ефсун не са се познавали от преди. Бинур ѝ отговаря, че Ефсун е открита и се държи така с човек, ако ѝ е приятен.

Бинур отива и веднага казва на Ефсун, че Гюлен я е разпитвала за нея и Али, тя я е затапила, но временно. Ефсун се интересува къде е Емир, а тя ѝ отговаря, че при г-жа Емел и я обгрижва, и добавя, че и той понякога може да е чувствителен.

Ефсун се интересува, дали приятелката е разбрала нещо за предложението за работа, което е получил Емир. Бинур ѝ казва, че било сериозно и започвал след две седмици.

-Така ли? Значи си тръгва? – казва тъжна Ефсун.

-Да!

-Само две седмици!

-Да, само две, и край!

В същото време Емел казва на Емир, че въобще не ѝ харесва как Али гледа Ефсун и го съветва, той не трябва да се бави, а да действа.

-Ние сме само колеги, г-жо Емел! Работата е любовта ми и не се влюбвам!

Емел му казва, че всичко е възможно и тя му го казва от личен опит.

Ефсун накара Кая да се замисли и да си спомни за миналото, когато заради работата не обръщал внимание на Емир.

Ефсун говори с Кая и му казва, че трябва да се извини на Кая. Има толкова много начини да му го каже, без да казва извинявай и без да потъпква гордостта си. Ефсун го моли да се върне в детството на Емир и да си спомни, че го е пренебрегвал заради работата си, защото тя има опит с д-р Первин.

Али идва в дома на Ефсун, защото имал много въпроси към нея. Емир ги вижда през прозореца и полудява от ревност и включва бормашината. Така ги изкарва на терасата, а след това излиза да плува в басейна, а Ефсун не може да откъсне поглед от него, а след плуването Емир се качва и иска сешоара ѝ.

Сутринта Ефсун пристига в клиниката и пита Емир защо не я е взел с колата, а той ѝ отговаря, че е мислил, че ще дойде с Али. Ефсун му казва, че ще му каже, за да е спокоен, че Али не е останал при нея и си е тръгнал рано.

-Добре, ами мезетата?!

-Бяха за теб!

-Но, друг изкара късмет!

Бинур и Джанан казват на Емир и Ефсун, че г-жа Емел се е настанила в клиниката. Емир пита за изселванията и Джанан му ги подава.

Емир и Ефсун са на едно мнение, че е рисковано да правят операция на жената и двамата отиват да поговорят с нея. Обясняват ѝ и Емел осъзнава, че в тази ситуация здравето е по-важно. Емир и Ефсун установяват добри отношения с Емел. Те дори организират парти в нейна чест.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По-красива от теб

„По-красива от теб“, еп. 16 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 15 , (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 14, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 13, (bTV Lady) – какво ще се случи

„По-красива от теб“, еп. 12, (bTV Lady) – какво ще се случи