Предавания Поредици

Писна ми!

Добави коментар

Писна ли ви от нездравословните навици и некачествената „храна-боклук“? Започнете да се храните, да се чувствате и да живеете по-добре с... Андреа Бийман...

Писна ми! / Fed Up!

Писна ли ви от нездравословните навици и некачествената „храна-боклук“? Започнете да се храните, да се чувствате и да живеете по-добре с рецептите и напътствията на Андреа Бийман – майстор готвач, използващ естествени храни и продукти. Тя е диетолог и консултант холистично здраве със сертификат от Американската асоциация на лекарите, практикуващи безлекарствено лечение.


В първият епизод Андреа се запознава с две момичета с неприятен проблем – непоносимост към глутен. Приятелките и колеги, Тара и Карла, се учат как да си приготвят великолепни ястия без глутен. След това Андреа ще сготви вкусни гозби за деца от различни възрасти.

Вкусът и хранителните качества са важни за Андреа, когато приготвя храна, подходяща за деца, включително печени пилешки филенца, супа с праз и картофи и превъзходна салата с паста.

Писна ми!

По-късно Андреа учи бременните сестри Денис и Лизбет как да сготвят полезна храна както за тях, така и за неродените им бебета.
Андреа ще забърка естествено лекарство против повръщане, както и чудесен десерт за задоволяване дори на необичайно голям апетит.

Писна ми!

В следващият епизод дългогодишните приятели Джейна и Марла споделят желанието си да отслабнат с около 7-10 кг. Андреа им показва как могат да си приготвят и похапват вкусна храна, докато свалят излишните килограми. Тя създава изкусително меню от крем супа от аспержи, леко запържен боб „черно око“ и листно зеле, както и други здравословни вкусотии.

Присъединете се към Андреа и приятелите ѝ за вдъхновяващи кулинарни идеи, които ще ви помогнат да се чувствате и изглеждате добре.

От 9 януари 2012, всеки ден, 13:00 и 18:30 по Fine Living.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Писна ми , Андреа Бийман

Андреа Бийман: „Животът е вкусен.“