Актуално В програмата

Певицата Поли Хубавенска неочаквано триумфира на Арената във „Фермата“

Добави коментар

Певицата Поли Хубавенска защити мястото си в шоуто в драматичен сблъсък с художничката Антония Сандова, която напусна Арената разплакана.

Певицата Поли Хубавенска защити мястото си в шоуто в драматичен сблъсък с художничката Антония Сандова, която напусна Арената разплакана. Въпреки самоуверената ѝ заявка, че със сигурност ще победи, Антония стана жертва на грешната си преценка при подреждането на точките в битките и с финален резултат от 8 на 3 точки се сбогува със стопанството и останалите участници.

 

„Може би се надценявам. Ядосана съм на себе си, че не успях“, лаконично и през сълзи обясни тя в края на дуела.

 

Добави описание


Антония започна ударно, като спечели първата и втората битка, но опонентката ѝ успя да набере увереност и демонстрира неочаквана бързина в третото предизвикателство, изравнявайки временния резултат с 3 на 3 точки. В петата, решаваща битка, на дуелистките се наложи да използват силата на ръцете си, за да се задържат възможно най-дълго време на наклонена платформа. Изпитанието се оказа твърде тежко за Антония и тя изгуби дуела и шанса да продължи напред във „Фермата“. Причината да сложи най-много точки именно на тази силова битка, Антония обясни с това, че е планирана тя изобщо да не се играе, а да отстрани Поли още в първите четири игри. 

 

„Не казвай „хоп“ преди да си скочил, това e правилото, което аз следвам. На тази Арена никога не се знае. Искам да стисна ръката на Тони, защото това беше спортсменска битка. За мен беше важно да покажа това, което умея“, коментира в края на двубоя Антония, която бе номинирана за първи дуелист с аргумента, че работи най-малко в стопанството. 

 

Добави описание


Изключително разстроена и изненадана от загубата си, Антония призна, че не е готова да си тръгне.

 

„Не ми стигна това време, исках да остана повече в шоуто. Най-много ще ми липсва изолацията и това, че не съм в собствената си реалност, в която живея в един омагьосан кръг. Няма да забравя всичко, което научих тук“, коментира една от най-емоционалните участнички. 

 

Добави описание


В края на дуела стана ясно, че продукцията глобява още веднъж Ангел Тенев, този път за присвоен реквизит от Арената, поради което новият фермер на седмицата ще започне управлението си с 50лв. по-нисък седмичен бюджет. Кой ще управлява стопанството през следващата седмица ще стане ясно в понеделник вечер, когато участниците ще изберат между победилата Поли Хубавенска и номинирания от Антония претендент. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ивайло Герасимов отпадна от „Фермата“

Теодора Дякова напусна „Фермата“ след инфарктен женски дуел

Виктор Каров отпадна от „Фермата“ след зрелищен дуел

Цветелина Лозанова напусна „Фермата“

Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата“