Актуално В програмата

„Пътят на честта“ - Разтърстващ финал на първи сезон

Добави коментар

Най-големите фенове на „Пътят на честта“ ще имат възможността да гледат финалния епизод от първи сезон на сериала и на малкия, и на големия екран този четвъртък (19 декември).

Най-големите фенове на „Пътят на честта“ ще имат възможността да гледат финалния епизод от първи сезон на сериала и на малкия, и на големия екран този четвъртък (19 декември). Специална кино прожекция ще събере зрители и актьори няколко часа преди ефира, а на малкия екран ще бъде излъчен в обичайното време от 22:00 ч. Тази седмица последните епизоди от сезона на най-обсъждания сериал са изпълнени с много изненади, неочаквани обрати и вълнуващи развръзки на сюжетните линии. Възмездието ще бъде водеща тема във финалния епизод на сериала, но предстои да разберем дали всички тайни ще бъдат разкрити.

 

Добави описание

 

Напрежението в семейството на Бонка в Царево ще стигне до кулминация, а образите на героите ще се развиват до самия финал.

 

„Димитър ще остане верен на майка си до края. Предстои на зрителите да видят още провокативни сцени с Калоян. На финала Димитър ще си получи заслуженото. Всеки го получава. Обещавам, че ще е интересно!“, сподели актьорът Благовест Благоев за предаването „Събуди се“ по NOVA в репортаж от последните снимачни дни на сериала.

 

Галя Александрова, която влезе в ролята на Бонка и се превърна в един от най-забележителните персонажи и нарицателно за „най-лошата свекърва“ в телевизионния ефир, заяви пред камерата на NOVA, че по пътя на Бонка се върви с много концентрация, дисциплина, отговорност и работа. „Съдбата някак ще отмъсти на злата свекърва“, разкри актрисата за развитието на образа си във финалните епизоди. Любомир Петкашев, който се превъплъщава в образа на Начо, съпруга на Бонка, сподели за зрителите на сериала, че на финала героят му ще изпадне в много тежко положение и почти до края ще е абсолюно сам, след като ситуацията в къщата в Царево става наистина нетърпима.

 

Добави описание

 

Ще успее ли Начо да продаде хотела? Ще вземе ли Бонка внука си Марти или ще получи възмездие? Какво ще се случи с Димитър? Ще се оженят ли Киро и Жаклин? Ще се съберат ли Калоян и Кера? И въпросът, който вълнува зрителите цял сезон – Ще бъде ли разкрит убиецът на Огнян? – зрителите ще разберат по време на финала на 19 декември, 22 часа, само по NOVA!
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​