Актуално Какво ще се случи...

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Добави коментар

Жаклин продължава да се чувства несигурна в отношението си към Стивън, защото доверието й към него е разклатено. Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Обяснението, че се е върнал в България, за да си вземе ценния диамант или да получи парите, които Киро Християнина му дължи, не звучи правдоподобно за вдовицата. Жаки е сигурна, че Стивън има други тайни планове и намерения, които крие. Дори схемата за изнудване на Красимира Зарева, която й предлага, изглежда подозрителна. След всички житейски разочарования тя не може да приеме, че бизнесменът от Южна Африка може да бъде различен от останалите. Какви доказателства ще бъдат необходими на Жаклин, за да повярва в думите и невинността на Стивън и ще може ли той да й ги осигури, ще стане ясно в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица от вторник до четвъртък по NOVA.

Съмненията на Калоян кои са истинските родители на Кера стават все по-сериозни. Въпреки това той иска да действа предпазливо и да научи цялата истина, за да не дава на Кера напразни надежди. Калоян не иска да причинява допълнително страдание на жената, в която е влюбен, ако подозренията му се окажат грешни. По тази причина той решава да се срещне тайно с Константин и Екатерина, които биха могли да му дадат повече информация за миналото. Какво ще стане ясно от разговора с тях и възможно ли е животът им да бъде преобърнат напълно, дълги години след като са загубили внучката си?

Връзката на Анелия с Ленков охладнява с всеки изминал ден. Тя усеща, че с него се случва нещо нередно, особено след като води в офиса си нова секретарка, към която видимо проявява интерес. От своя страна Ленков ще се наложи да се справи с много по-сериозни проблеми от ревността на Анелия. Новината за отвлечения Стивън ще постави него и Красимира в изключително неизгодна позиция пред генералите. Каква заповед ще се наложи да даде Владимир на Зарева, ще бъде ли платен откупът на бизнесмена и какво предстои още да се случи?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​

Задкулисни схеми изострят отношенията в „Пътят на честта“