Актуално Какво ще се случи...

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

Добави коментар

Напрежението се покачва в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA.

Преди Димитър да започне на чисто и да се заеме с новия бизнес в София, той трябва да се погрижи за някои недовършени дела в Царево. Двамата със Страхил се отправят към семейния хотел, където ги очаква неприятна изненада. Каква ще бъде тя и ще измислят ли двамата мъже план за справяне с възникналия проблем? Междувременно желанието за мъст на Димитър няма да му позволи да загърби толкова лесно миналото и ще го тласне към рисковани действия. Възможно ли е именно жаждата за отмъщение да коства добре режисираното му прикритие?

Съмнения за помислите на Стивън обземат Жаки. Произходът на мистериозната рана на крака му и подозрителното му поведение няма да дадат мира на вдовицата и ще я накарат да следи изкъсо всяко негово действие. През това време разследването, което Жаки поръча на хакерката, за да намери начин да отмъсти на Анелия, ще изкара наяве първите компромати. На каква информация за снаха си ще се натъкне тя и как ще реши да я използва?

Оттеглянето на Калоян от холдинга ще бъде приветствано от Ада, която постоянно търси вниманието на старата си изгора и държи на присъствието му в живота си. Тя ще отправи изкушаващо предложение за стартиране на нова строителна компания, която двамата да управляват заедно. Как ще приеме Калоян предложението за ново професионално предизвикателство и какви непредвидени проблеми и опасности е възможно да възникнат след срещата на някогашната двойка?

Писмото, което Люба случайно открива, кара Кера отново да се върне в родния си край, за да потърси нови следи за миналото си. До този момент тя не е знаела, че осиновителите познават биологичните й родители. Кера е убедена, че ключът за разплитането на мистерията около осиновяването й може да се крие именно в родния й дом. Какви интересни срещи я очакват и ще се доближи ли до истината?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​

Задкулисни схеми изострят отношенията в „Пътят на честта“